Ece Seçkin spor yaptığı anları paylaştı

Şarkıcı Ece Seçkin, sahnede iddiasını konuşturan isimler arasında… Şimdilerde tatil yapan Seçkin, spor yaparken çekildiği videosunu paylaştı. Tanga bir bikini giyen Seçkin, kalçalarına şeftali emojisiyle sansürledi. İşte o anlar…

Ece Seçkin spor yaptığı anları paylaştı

Sahnelerin iddialı isimlerinden biri olan Ece Seçkin formda görüntüsünü korumak için sporunu aksatmıyor. Şimdilerde tatilde olan Seçkin, tatilde de spor yapıyor.

Ece Seçkin son olarak spor yaptığı anları paylaştı. Bikinisiyle bahçede spor yapan Ece Seçkin kalçalarını şeftali emojisiyle sansürlemeyi tercih etti.

Pilot Çağrı Terlemez ile evli olan Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada uçak korkusu olduğunu hatta konserlerine giderken karayolunu tercih etmeye çalıştığını söylemişti.

Bu korkusu için tedavi görmeye başlayan şarkıcı, “Sanırım bu aralar üst üste uçak seyahati yaptığım için oldu. Bunu yenebilmem için psikoterapi almaya başladım” ifadelerini kullanmıştı.

Ece Seçkin yaz başından beri 25’ten fazla konser verdi. Koşuşturmaktan tatil yapmaya vakit bulamayan Seçkin, 1 günlüğüne de olsa tatil yapmaya çalışıyor.

Bikinili pozlarını sosyal medyada paylaşan popçu “Çok uzun zamandır sadece konser verdiğimi fark ettim. 1 günlük mola çok iyi geldi” demişti.

Öte yandan bir mobilya markasının popçu Simge’nin istediği 1.5 milyon TL’yi çok bulup Ece Seçkin ile 800 bin TL’ye reklam anlaşması imzaladığı iddia edilmişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir