Seçkin ve Derici cevap vermişti! Hadise sessizliğini bozdu…

Şarkıcı Hadise Açıkgöz, sahneden gösterişli fotoğraflarını “Bebeleri pistten alalım” sözleriyle paylaşarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Ece Seçkin ve İrem Derici’nin yanıtının ardından Açıkgöz, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Seçkin ve Derici cevap vermişti! Hadise sessizliğini bozdu…

Sahne şovları, iddiallı kıyafetleri ve şarkılarıyla gündemden düşmeyen Hadise, önceki gün Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konser vermişti.

‘BEBELERİ PİSTTEN ALALIM’

Konserden kareleri takipçilerinin beğenisine sunan Hadise Açıkgöz, paylaşımına “Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım?” notunu düşmüştü.

EZHEL’İN SÖZLERİYLE YANIT VERDİ

Hadise’nin sözlerini üzerine alınan ve birkaç gün önce aynı yerde konser veren Ece Seçkin ise “Ezhel de ‘Bebeler her b.ku biliyor, boşuna yapıcan bize lolo’ diyerek yanıtlamıştı” ifadelerini kullanmıştı.

Hadise’nin sözlerinin Aleyna Tilki ve İrem Derici’ye olduğu iddia edilirken; Derici de kimseyle polemiğe girmediğini ifade etti.

‘BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK GÜÇLENECEĞİZ’

Bunun üzerine Hadise de sessizliğini bozdu. X hesabından bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, “Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz o polemik asla çıkmaz arkadaşlar! Ama daha çok eğleniriz o ayrı” dedi.

Hadise, sözlerine “Aleyna da İrem de Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız. Elbette düştüğümüz, kalktığımız anlar olacaktır ve oldu da. Ama hep birbirimize destek olarak daha da güçleneceğiz çünkü daha çok şarkılar söyleyeceğiz ve dans edeceğiz” diye devam etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir