Eda Ece’den takipçilerini heyecanlandıran paylaşım

‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece, oyunculukta gösterdiği performansın yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflar dikkat çeke Eda Ece, yeni projesini sosyal medya sayfasından duyurdu.

Eda Ece’den takipçilerini heyecanlandıran paylaşım

Pazartesi akşamları saat 20.00’de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Eda Ece, dizide gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiriyor.

Eda Ece, son olarak Instagram sayfasından yaptığı bir gönderiyle gündeme geldi.

Eda Ece sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu. Ece, yeni bir programa başladığını şu sözlerle duyurdu;

“Evet nerden başlasam! Pandemi daha olmadan önce Meltem hanımcım bana tüm dünyada olan şahane bir yarışma teklif etmişti. Sonra dünya durdu derken, bir sürü zaman ve olaydan sonra işte buradayız başladık!!!!!!

Benim için de hayatımda bir ilk. Yeni yarışmamız yakında başlıyor! Detaylar daha sonra. Bu kadarını bile paylaşmayacaktım ama dayanamadım.

Beklemede kalın! Çok heyecanlıyım!!!!! Not: Renkli eyeliner bizim işimiz! Bütün bunları çok önceden hayal etmiştim, şimdi bir bir yapacağız sırf sizin için!”

Eda Ece, geçtiğimiz haftalarda basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile asansörde olan bir fotoğrafını paylaşarak ‘Gerçek hayat’ notunu düşmüştü.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir