Ekrem Alfatlı: Ocağımız Alperen Ocakları, partimiz Büyük Birlik Partisi’dir

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Alperen Ocakları Bursa İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Alfatlı burada yaptığı açıklamada; “Türk İslam davasının neferleri olan Alperenlerimiz, inşallah ülke yönetimlerinde de en kısa zamanda söz sahibi olacaklardır. Ocağımız Alperen Ocakları Partimiz Büyük Birlik Partisi’dir’ ifadelerini kullandı.

Ekrem Alfatlı: Ocağımız Alperen Ocakları, partimiz Büyük Birlik Partisi’dir

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Av.Haldun Filizli , Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selehattin Çelt, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Taş, Bölge müfettişi Salih Uçak, Bursa ilçe başkanları, Bursa Kadın Kolları Başkanı ile birlikte Alperen Ocakları Bursa İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

İl Başkanı Haldun Filizli’nin oğlu Yiğit Ömer, en küçük Alperen Ocakları üyesi olarak ilk ocak çalışmasıyla tanıştı.

Alfatlı konuşmasında, “Rahmetli ebedi siyasi liderimiz Şehidimiz Muhsin Başkanımızın da dediği gibi; “Alperen Ocakları bizim gözbebeğimiz. Bir elinde Kuran bir elinde bilgisayar olan bir gençlik.’ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, milli yerli Türk İslam davasının neferleri olan Alperenlerimiz, inşallah ülke yönetimlerinde de en kısa zamanda söz sahibi olacaklardır. Ocağımız Alperen Ocakları Partimiz Büyük Birlik Partisidir’ dedi.

Ziyaret sonrası Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Ferhat Levent, Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı’ya ve Büyük Birlik Partisi Bursa İl başkanlığı’na ve katılımcılara Kuranı Kerim, Türk bayrağı ve Muhsin Yazıcı’nın özlü sözlerini içeren bir resmi hediye etti.

Ocak Başkanı Ferhat Levent, beraberlik içinde verilen bu mesaj ile birlikte 2023 seçimlerinde de güçlü bir şekilde Büyük Birlik Partisinin meclise girmesi noktasında gayret göstereceklerini ifade etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir