Elçin Sangu ve Yunus Özdiken el ele dişçiye gitti

Oyuncu Elçin Sangu ile 2011’den beri aşk yaşadığı Yunus Özdiken uzun bir süredir görünmüyordu. Uzatmalı sevgililer geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda ortaya çıktı. El ele vermiş, dişçiye gidiyorlardı. Elçin evlilik soruları karşısında sadece güldü. Elçin Sangu COVID-19’dan korunmak için maske takmıştı. Sevgilisi Yunus Özdiken’in ise üzerinde pardösü, ayağında bot vardı.

Elçin Sangu ve Yunus Özdiken el ele dişçiye gitti

Öyle Bir Geçer Zaman ki (2013), ‘Bir Aşk Hikâyesi’ (2013) Kurt Seyit ve Sura (2014) ve ‘Sevdam Alabora’da (2015) rol alan Sangu’nun, Barış Arduç’la başrolü paylaştığı ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle yıldızı parladı.

Son olarak geçtiğimiz yıl ‘Yalancılar ve Mumları’ dizisinde kamera karşısına geçen Elçin Sangu ile Yunus Özdiken’le beraberliği devam ediyor.

Yaklaşık 10 yıldır aşk yaşayan ünlü çift, uzun bir aradan sonra ilk kez el ele görüntülendi. Önceki gün Nişantaşı’nda kameralara yansıyan sevgililerin neşeli tavırları dikkat çekti.

Yaklaşık üç yıldır tüm dünyayı etkis altına alan koronavirüs salgını nedeniyle koruyucu maske takmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, basın mensuplarının soruları üzerine, “Dişçiye gidiyoruz, randevuya çok geç kaldık. Başka bir zaman konuşalım” diyerek, hızlı adımlarla diş randevusuna yetişmeye çalıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir