Elon Musk’tan eski sevgilisi Grimes’e baskı

Sadece kendi çevresinde tanınan şarkıcı Grimes, Elon Musk ile ilişkisinden sonra adını tüm dünyaya duyurdu. Tekrar gündem olan işte o konu…

Elon Musk’tan eski sevgilisi Grimes’e baskı

Elon Musk ile zamanında mutlu bir birliktelik yaşayan hatta beraber 2 çocuk yaptığı Kanada’lı şarkıcı Grimes, şimdilerde kulaklarını ve dişlerini değiştirmek istemesi ile gündemde.

Eski sevgilisi de olsa Elon Musk, Grimes’in bu düşüncesine pozitif yaklaşmıyor.

‘BÜTÜN HAYATIM BOYUNCA BUNU İSTEDİM’

Grimes, Twitter hesabında kulaklarını ve dişlerinin görünümünü değiştirmek istediği bir tweet attı.

Yaklaşık iki yıl önce harkia bir estetik cerrahından kulakları için yaptıracağı değişikliklerden konuşmak üzere randevu aldığını dile getirdi.

30 yaşının ortalarına kadar görünümünde değişiklik yapmayı istediğini de ekledi.

Bu satırlarından sonra takipçilerine “Yüzüme yaptıracağım herhangi bir değişikliğin bana yakışacağını düşünüyor musunuz?” sorusunu yöneltti.

Yaptığı bir diğer paylaşımda ise kulak düzelttirme operasyonu geçiren olup olmadığını ve sonucu hakkındaki düşüncelerini sordu.

Aynı zamanda kulak operasyonundan sonra iyileşme süresi konusunda korkuları olduğunu da belirten Grimes, “Bir müzisyen olarak bu operasyon bana riskli görünüyor. Ama bunu bütün hayatım boyunca istedim. İnsanların bu koundaki deneyimlerini merak ediyorum” diyerek ekleme yaptı.

Grimes’ın sosyal medya hesabında yaptığı bu paylaşımları oldukça fazla sayıda yorum gelirken, yorum yapanların arasında iki çocuğunun babası ve eski sevgilisi Elon Musk da bulunuyordu. Grimes’ın kulak düzelttirme isteğine yanıt olarak Musk, “bunun dezavantajı muhtemelen olumlu getirisinden daha ağır basıyor” sözlerinde bulundu.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir