EMADDER yönetimi, Cevdet Yılmaz ile bir araya geliyor

Emeklilikte Adalet Derneği yönetimi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek mağduriyetlerini aktaracak. Pazartesi günü gerçekleşecek görüşmede EMADDER’in taleplerini içeren bir dosya da teslim edilecek.

EMADDER yönetimi, Cevdet Yılmaz ile bir araya geliyor

8 Eylül 1999’dan sonra sigorta girişi yapılanlar sadece 1 gün ya da 1-2 yıl farkla 17 yıl geç emekli olmayı adaletsizlik olarak nitelendiriyor ve ‘2000’lere adalet’ sloganı ile hak arıyor.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) yönetimi, parti ve kurum yöneticileriyle bir araya gelerek taleplerini de aktarmak için yoğun mesai harcıyor.

EMADDER YÖNETİMİ CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ İLE BİR ARAYA GELECEK

Emeklilikte yeni kademe talep eden 2000’leri temsil eden EMADDER Başkanı Mihriban Uğurlu, twitter sohbet odasında yaptığı açıklamayla, 12 Haziran Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya geleceklerini duyurdu.

TALEPLERİN SIRALANDIĞI BİR DOSYA TESLİM EDİLECEK

İstanbul’da gerçekleşecek görüşmede EMADDER’in taleplerini içeren bir dosyanın da Cumhurbaşkanlığı ile paylaşılacağı aktarıldı.

Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı Mihriban Uğurlu ve dernek üyeleri, daha önce de Meclis’te parti yetkilileriyle bir araya gelmiş, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve Gelecek Partisi Çevre ve İklim Politikaları Başkanı Meryem Türktekin ile görüşerek destek istemişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir