Emeklilikte yaşa takılanlardan çok sert ‘sandık’ mesajı

Emeklilike Yaşa Takılanlar, sosyal medyada başlattıkları tag etkilinliğiyle “Sandıkları patlayacağız” dedi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran da konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Bir parmak bala razı olmayacağız. Süreç henüz çözümlenmedi. Biz bir ateş yaktık.” dedi.

Emeklilikte yaşa takılanlardan çok sert ‘sandık’ mesajı

Emeklikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın çağrısı üzerine Twitter’da bir araya gelen EYT’liler #SandıklarıPatlatacağız hashtagi ile seslerini duyurmaya çalıştı.

“BİR PARMAK BALA RAZI OLMAYACAĞIZ”

Kişisel hesabından açıklama yapan Başkan Gönül Özüpak, “Yetkili ağızdan duymadığımız sürece haberlere inanmayacağız. Bir parmak bala da razı olmayacağız. Süreç henüz çözümlenmedi. Biz bir ateş yaktık. Süreci rehavete kapılmadan takip edeceğiz…

“EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARDAN SÖZ EDİLMEDİ”

“Seçimi kaybetsem bile yokum” diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Plan Bütçe’de asgari ücret, 3600 ek gösterge dillendirildi. Ancak #EmeklilikteYaşaTakılanlar dan söz edilmedi. Sn @RTErdogan ve Sn @vedatbilgnden duymadan hiç bir bilgiye itibar etmiyoruz.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir