Emeklinin sesi duyuluyor mu?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Emekliler Federasyonu sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a seslendi.

Emeklinin sesi duyuluyor mu?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Emekliler Federasyonu sosyal medyada yaptıkları çalışmalarla yaşadıkları mağduriyeti duyurmaya çalışıyor.

Vatandaşlar X’te başlatılan #EmekliEziliyor etiketi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a çağrıda bulundu.

EYT-EF, “EMEKLİ Yüzyılın Çilesini Yaşıyor. Enflasyona ezdirilmiş, Hakkettiği insani maaşı alamamış, Kuru ekmeğe muhtaç edilmiş, Ekonomik ve sosyal hayatı bitmiş, Sefalet içinde yarınını kaybetmiş EMEKLİNİN ; Sesini duyan var mı?” mesajını paylaştı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir