Emre Altuğ isyan etti: Ciddi anlamda can yakıyor

Geçtiğimiz gün Etiler’de görüntülenen Emre Altuğ, artan klip fiyatları nedeniyle sitem etti.

Emre Altuğ isyan etti: Ciddi anlamda can yakıyor

Son dönemde şarkıcılık kariyerinin yanı sıra aktif olarak oyunculuk da yapmaya başlayan Emre Altuğ, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. İstanbul trafiğinden kurtulmak için motosiklet kullandığını söyleyen Altuğ, “Bilen bilir, mümkün mertebe araba kullanmak istemiyorum. Hava bozmadığı sürece motosikletleyim” dedi.

Şu sıralar çok yoğun olduğunu ifade eden ünlü isim, eski eşi Çağla Şıkel ve çocuklarıyla tatil planı yapıp yapmadığı sorulunca “Anneleriyle önümüzdeki hafta tatile gidiyorlar. Kayak yapmaya gidecekler. Yoğun bir dönem olduğu için ben çalışıyorum. Ben buralardayım, tatil programı gözükmüyor yaza kadar” diyerek yanıt verdi.

Hayranlarına müjdeli haberi veren 52 yaşındaki şarkıcı, “Ocak ve mart aylarında şarkılarım çıkacak. Single bu dönem daha iyi oluyor. Albümle uğraşacak vaktim yok. Teker teker yapıp üzerinde yoğun çalışmama vesile oluyor” açıklamasında bulundu.

Pop şarkıcılarının artan klip fiyatlarında dert yandığı hatırlatılması üzerine Emre Altuğ, “İnanılmaz. Her şey çok pahalı. Ciddi anlamda can yakıyor. Arkadaşlarımıza gideceğiz bize klip çeker misin diyeceğiz” diyerek güldü.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir