Galip Ensarioğlu’ndan Hani çıkarması

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Hani Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kayhan ile birlikte Hani’ye ve Gürbüz Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

Galip Ensarioğlu’ndan Hani çıkarması

AK Parti’nin önemli oranda oy aldığı Gürbüz Mahallesi’nde AK Parti’ye destek devam ediyor. Kılıç ailesinin katılımından sonra bugün de Çiçek ailesi AK Parti’ye destek kararı aldı.

Ensarioğlu’nun katıldığı destek buluşmasına çok sayıda Gürbüzlü vatandaş katıldı.

Programda konuşan Ensarioğlu, “Gürbüzlü kardeşlerim” diyerek başladığı konuşmasında, “Kardeşlerim diyorum çünkü biz Gürbüz’den sadece kardeşlik gördük, dostluk gördük, vefa gördük. Bu yüzden bizim için hep kıymetlidir, değerlidir. AK Parti Diyarbakır’da en yüksek oyunu hep burada aldı. Bu yüzden ilk ziyaretimize burdan başlıyoruz. Kıymet bilmek bunu gerektirir.
Bizler bu şehrin hizmetkârı olarak her dakika, her saniye vatandaşlarımıza ulaşmaya, taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bu minvalde Gürbüz den gelen talepleri de hiç gocunmadan, sıkılmadan yerine getirmeye çalışıyor ve şehrimize hizmet etmekten keyif alıyoruz. Diğer arkadaşlarımızla birlikte seçim süreci boyunca buralara geleceğiz ve inşallah Hani’mizin tüm mahallelerini yeniden gerçek belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

Ensarioğlu, “İnanıyorum ki Gürbüz kendine yakışanı yapacak ve Diyarbakır’da yine AK Parti’nin bayrağını en önde taşıyacaktır.” diye konuştu.

Programdan sonra mahalledeki vatandaşların isteği üzerine kahvehane ziyareti gerçekleştiren Ensarioğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi ve Hani merkezdeki seçim bürosunu ziyaret etti.

Seçim bürosunda yoğun bir ilgiyle karşılaşan Ensarioğlu, gecenin geç saatlerinde destek için gelen tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Hani’nin AK Parti’nin her zaman önemli kalelerinden olduğunu belirten Galip Ensarioğlu, “Bu seçimde de yine aynı heyecan ve destekle rekor bir oy bekliyorum. Fatih kardeşimi size, sizi de Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Ensarioğlu, ziyaret sonrası Diyarbakır merkezde devam eden programlara katılmak üzere ilçe merkezinden ayrıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir