Erdoğan’dan aile fertlerine ‘3 müjde’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Aile fertlerine 3 müjde açıklayan Erdoğan, “Ev hanımlarına, emeklilik hakkı getiriyoruz. Evlenmek isteyen gençlerimize evlilik kredisi vereceğiz. Her ailede en az bir kişinin istihdam edilmesini sağlayacağız” diye konuştu.

Erdoğan’dan aile fertlerine ‘3 müjde’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan, buradaki konuşmasında aile fertlerine 3 farklı müjde açıkladı.

Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK HAKKI

“İlk müjdemiz ev hanımlarına. Evlerimizin yüklerini çeken ev hanımlarımıza emeklilik hakkı getiriyoruz. Primlerinin 3’te 1’ini biz ödüyoruz.

İkinci müjdemiz gençlerimize; Eğitimlerinden iş kurmalarına ve evliliklerine kadar her aşamada gençlerimizin yanında yer alıyoruz. Kimi hibe, kimi faizsiz kredi şeklindeki maddi desteklerle gençlerimizi hayata hazırlıyoruz. Evlenmek isteyen gençlerimize 2 yılı ödemesiz 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin lira kredi vereceğiz. Böylece gençlerimiz maddi sıkıntıya düşmeden kolayca altından kalkabilecekleri şartlarla yuvalarını kurabilecek.

Üçüncü müjdemiz ailenin tüm fertlerine; Her ailede en az bir kişinin istihdama katılmasını temin edeceğiz. Bu amaçla istihdam edilen kişinin gerekirse sigorta primini, gerekirse maaşının bir kısmını biz karşılayacağız.Bu sözlerimizi hayata geçireceğimizi siz biliyorsunuz. Ülkemiz için hep ayakları yere basan plan ve projeler ürettik. Milletimiz için biz hep büyük hayaller kurduk ama hiçbir zaman hayal satmadık. Hiçbir engelin ve tuzağın bizi engellemesine izin vermedik.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir