Ertem Şener’den Bursaspor’a verilen cezaya tepki

Futbol yorumcusu Ertem Şener’den Bursaspor-Amedspor maçında yaşananlardan dolayı verilen cezaya tepki geldi. Ertem Şener’in yanı sıra cezayı ağır bulan binlerce futbolsever, TFF’ye cezanın düşürülmesi çağrısında bulundu.

Ertem Şener’den Bursaspor’a verilen cezaya tepki

PFDK, geçtiğimiz hafta sonu Bursa’da oynanan Bursaspor-Amedspor mücadelesinde yaşananlarla ilgili olarak Bursaspor’a 9 maç seyircisiz oynama ve para cezası verdi.

Ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan mücadelede çıkan olaylar sonrasında ise Amedspor 2 maç seyircisiz oynama ve para cezası almıştı.

Bursaspor’a verilen 9 maçlık cezanın ardından futbol yorumcusu-televizyoncu Ertem Şener’den TFF’ye sitem dolu bir paylaşım geldi.

Şener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Amed Spor’a 2 maç ceza verilmişti ilk yarıdaki olaylardan sonra. Bursa’da da aynısı oldu? Neden Bursaspor’a 9 maç ceza? Gerek yok böyle şeylere @TFF_Org yapmayın!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bursaspor’a verilen ceza sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Çok sayıda futbolsever verilen cezayı ağır bularak TFF’ye ateş püskürdü.

Sosyal medyada yapılan açıklamalardan bazıları şöyle:

“TFF’nin kararı genelde ve yerelde birçok tartışmayı beraberinde getirir. Sportif çerçevede söylenebilecek tek kelime: Yazıklar olsun.”

“Adaletsizlik! Yaranmak için, siyasi baskıları yumuşatmak için, el birliği ile uğraşıyorsunuz. Bizim yetkililer de sus pus! Bursaspor duruşundan ödün vermeyecek, hep dik duracak ve dayanacak ama sizin kirli düzeniniz yıkılacak”

“Bu şehre bu kadar düşmanlık yetmez mi?”


“Kimse sessiz kalmamızı beklemesin. Bu kararları hiçbir şekilde kabul etmeyeceğiz. Bursaspor’u kurban etmelerine izin vermeyeceğiz”

“TFF Bursaspor’a 9 maç ceza verdi. Teşekkürler TFF. Bizi daha çok kenetlendirdiğiniz için”

“2013 yılında oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçında siyah beyazlı taraftarlar sahaya girmişti, 4  maç ceza aldı. Olaylı Göztepe-Altay maçında Göztepe 4, Altay 6 maç ceza almıştı. Bursaspor maalesef kurban edilmiştir. 1 tane taraftarımızın sahaya atlamadığı halde 9 maç ceza aldık. Yazık”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir