Eser Yenenler tanınmaz halde!

1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun sahibi olduğu Prestij Müzik’in kuruluş hikâyesinin anlatılacağı, çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan, Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Prestij Meselesi’ filminde başrolde yer alacak Eser Yenenler, saç ve makyaj provasının ardından bambaşka biri oldu.

Eser Yenenler tanınmaz halde!

Sinemaya 2007 yılında ‘Beyaz Melek’ filmiyle adım atan Mahsun Kırmızıgül, son olarak 2019 yapımı ‘Mucize 2: Aşk’ ile beyazperdede yer almıştı. 16 yıl sonra şarkıcılık ile sahnelere geri dönen ünlü isim, uzun bir aranın ardından yeni filmi Prestij Meselesi için çalışmalarını tamamladı ve 25 Eylül’de çekimlere başladığını duyurdu.

Engin Hepileri, Melisa Döngel, Eser Yenenler, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Mahmut Kırmızıgül, Çağlayan Topaloğlu ve Barış Murat Yağcı’nın kamera karşısına geçeceği yapım, 3 Şubat 2023 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Filmde ‘Şinasi’ karakterine hayat verecek olan Eser Yenenler, rolü için tanınmayacak hale geldi.

Saç ve makyaj provasının ardından bambaşka bir görüntüye kavuşan Yenenler’in son hali dikkat çekti. Çekimin ardından eve giden 38 yaşındaki oyuncuyu, eşi Berfu Yenenler bile tanımakta güçlük çekti. Eser Yenenler, yeni imajının çocuklarını bir hayli şaşırtıp güldürdüğünü söyledi.

1 Eylül’de sosyal medya hesabından Hilmi Topaloğlu ile çekilen fotoğrafını paylaşan Mahsun Kırmızıgül, ölümünün 19’uncu yılında efsane yapımcıyı unutmamış, “Bazı insanlar ölmezler. Hilmi abim, yanımızda olmasanda, sen hep bizimlesin. Ne zorlu günlerden geçtik. Seninle yola çıkışımızın gerçek hikayesini yazdım. Öyle bir film yapacağız ki sonsuza kadar yaşayacaksın. Hilmi Topaloglu. Saygı ve minnetle” ifadelerini kullanmıştı.

 

Hilmi Topaloğlu’nun kardeşi Mustafa Topaloğlu’nun 37 yaşındaki şarkıcı oğlu Çağlayan Topaloğlu’nun da filmin kadrosunda yer alacağını açıklanmıştı. 37 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının, filmin yönetmen koltuğunda oturacak olan Mahsun Kırmızıgül’ün aynı zamanda yapımda rol alıp almayacağı ile ilgili sorusu üzerine, “Çok fazla konuşamıyorum. Beni Mahsun abi ile papaz etmeyin” sözleriyle espri yapmıştı.

 

90’lı yıllarda ünlü sanatçıları bünyesinde toplayarak, döneme damgasını vuran Prestij Müzik’in ortaklarından Hilmi Topaloğlu’nu canlandıracak olan Engin Hepileri, “Çok heyecanlıyım. Gerçek bir hayat hikayesi. Müthiş anılar ve gerçek hikayeler var. Çok benziyormuşum Hilmi Abi’ye, yeni farkettim. Çok mutluyum bu projede yer aldığım için” diyerek, heyecanını dile getirmişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir