Özüpak: EYT’liler yapılanları unutmayacak!

Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, muhalefet partilerinin EYT mağduriyetini gidermek adına çalışmalar yaptığını ifade ederek “Bize ‘tamamen haklısınız diyorlar’ Biz de diyoruz ki muhalefeti iktidar, iktidarı muhalefet yapabilecek güçteyiz.” açıklamasında bulundu.

Özüpak: EYT’liler yapılanları unutmayacak!

Marmara EYT Fedarasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, verdiği bir Youtube röportajında önemli açıklamalarda bulundu.

“İKTİDARI MUHALEFET YAPABİLECEK GÜÇTEYİZ”

Sunucunun “Biliyorsunuz size defalarca sözler verildi. Verilen söz var, yerine getirilmeyen vaatler var. Artık EYT’lilerin özlük hakları yerine getirilir mi?” sorusuna Özüpak, “Vermeyeceklerse biz de gerekeni yapacağız. Biz muhalefeti iktidar, iktidarı muhalefet yapabilecek güçteyiz” yanıtını verdi.

İşte Gönül Boran Özüpak’ın açıklamalarının tamamı:

“Biz bir sivil toplum kuruluşuyuz. Biz bir baskı unsuruyuz.

Türkiye’nin bütün illerinde örgütlenen, hem temsilciliğimizde hem resmi derneklerimizde, var olan bir topluluğuz. Her evde bir EYT’li var. Her seçim döneminde bu vaatler veriliyor ama seçim sonrasında vaat verenler dahi başka algılarla bizimle maalesef çözüm sürecine girmiyorlar.

Şu durumlarda muhalefet partileri “tamamen haklısınız” diyor ve bizim üzerimizde haklılığımızla ilgili gerekli çalışmaları yapıyorlar. İktidara talipler. Biz de diyoruz ki muhalefeti iktidar, iktidarı muhalefet yapabilecek bir güçteyiz. Zaten özellikle yerel seçimlerde gücümüzü gösterdik. Tabandaki sorunu tavana taşıyan bir topluluğuz. Topluluğumuz her şeyin bilincinde yapılanı unutmayacak. Hala görmeyenleri, duymayanları, EYT mağdurlarını ya da ABO mağdurlarının staj mağdurlarının haklarından mahrum bırakılmasına bizler de kayıtsız kalmayacağız.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir