EYT’den yangında zarar gören köylere anlamlı destek

Türkiye’nin orman yangınlarıyla mücadelesi sürerken, EYT dernekleri de yardım kampanyalarıyla mücadeleye destek veriyor.

EYT’den yangında zarar gören köylere anlamlı destek

23 ilde bulunan EYT derneklerinin hazırladığı ihtiyaç listelerinin tespitiyle ortaya konan yardım çalışması, Antalya Manavgat ve Gündoğmuş’taki zarar gören köylere ulaştırıldı.

Böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması için duacı olduklarını belirten Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak da yardım kampanyalarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“28 Temmuz 2021 tarihinde memleketimizin çeşitli illerinde başlayan yangınlarda milletçe içimiz yandı. Vefat eden canlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.

23 ilde bulunan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerimizle, ihtiyaç listelerinin tespit edilerek bir nebze de olsa acılarına ortak olmak istedik.

EYT SYD Derneklerimiz, bulunduğu illerden resmi kurumlar aracılığı ile eksikleri tamamlayarak gönderdiler.

Antalya EYT SYD Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Koçay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllüleri ile İstanbul EYT SYD DERNEĞİ Yönetim Kurulu ve gönüllüleri ile düzenlenen dayanışma organizasyonu ile Antalya Manavgat ve Gündoğumuş’ta yanan köylerimizi ziyaret ettik.

Yanan Ciğerlerimiz,
Yanan Biz’iz,
Yanan Memeleketimiz
Yanan Türkiye’miz.

Üzüntümüzün tarifinin olmadığını belirtmek isteriz. Allah’tan bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması duamızdır.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir