Ezgi Mola sosyal medyayı yıktı geçti

TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Aparmanı’nda Safiye karakteri ile oyunculuk gücünü sergileyen Ezgi Mola 61. bölümde saçlarını kökünden keserek izleyenleri ekrana kilitlemişti. Ezgi Mola son halini paylaştı ve kendini bakın hangi ünlüye benzetti. Ezgi Mola bu paylaşımı ile de sosyal medyayı yıktı,geçti…

Ezgi Mola sosyal medyayı yıktı geçti

TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakteri ile akıllara kazınan Ezgi Mola, rolü gereği saçlarını kısacık kesmişti. Ezgi Mola son haline Instagram’dan paylaştı ve kendi imajını Justin Bieber’in imajına benzetti.

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı’nında saçlarını kestikten sonra normal hayatındaki imajı merak konusu olmuştu. Güzel oyuncunun yeni imajı da takipçileri tarafından beğenildi.

Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz ile rol paylaştığı Masumlar Apartmanında Safiye ile oyunculuk yeteneğini sergileyen Ezgi Mola rolü için çok sevdiği saçlarından bile vazgeçmişti.

Ezgi Mola’nın son hali takipçileri ve hayranları tarafından çok beğenildi.

Ezgi Mola, genç kızların sevgilisi dünya starı Justin Bieber’ın fotoğraf karesi ile kendi fotoğrafını birlikte paylaşarak ‘Benzer işler’ yazdı ve Justin Bieber’ı da etiketledi. Mola’nın bu paylaşımı sosyal medyayı yıktı,geçti.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir