Ezgi Mola’dan ‘Instagram’ tepkisi! Merve Dizdar’a dert yandı

Ezgi Mola, Instagram hesabını 5 gündür kullanamadığını belirtip yaşadığı durumu ti’ye aldı. TRT 1’de ekrana geldiği süreçte reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı’nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar, dizide ablasını canlandıran Ezgi Mola’nın ‘Instagram’ açıklamasını kameraya aldı. Popüler sosyal medya uygulamasının resmi hesabını etiketleyip paylaşımda bulunan Merve Dizdar, Ezgi Mola’nın isyanına güldü.

Ezgi Mola’dan ‘Instagram’ tepkisi! Merve Dizdar’a dert yandı

Ezgi Mola, Instagram hesabına bir süredir giriş yapamıyor. Masumlar Apartmanı dizisi ve Alice müzikalinde birlikte oynadığı yakın arkadaşı Merve Dizdar ile bir araya gelen Ezgi Mola, yaşadığı durum üzerine isyan etti. Merve Dizdar’a dert yanan ünlü oyuncunun sözleri izleyenleri gülümsetti. Merve Dizdar’ın story çekerken konuyu açması üzerine 5 gündür Instagram hesabına giremediğini belirten Ezgi Mola şu ifadeleri kullandı:

“Bana SMS yolluyorum diyorsun, SMS gelmiyor. Ben Ezgi Mola. Ayıp ya! 5 gündür Instagram detoksu yapıyorum. Yani tamam iyi geçti, kafamı da dinledim. Ama eksiklik bu yani. Merve Dizdar paylaşımında Ezgi Mola’nın ünlülerle çekildiği fotoğrafları paylaştığı ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ hesabını etiketleyerek şu notu düştü:

“Instagram duy! @ezomola’ya bak, @tanınmışkişileriseviyorum’dan da isyan etmiş. Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın eğlenceli tavırları izleyenleri gülümsetti.

Instagram’ın yanlış uygulaması sebebiyle yaşadığı durumu ti’ye alan Ezgi Mola’nın Tanınmış Kişileri Seviyorum hesabında yaptığı paylaşıma ise “Instagram artık hesabımı bana verir misin? Ben @ezomola, vallahi billahi benim bak!

Ünlüler, sizi buradan severek paylaştım. İnstoş efendiye söyleyin hesabımı geri versin” notunu düştüğü görüldü.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir