Fahriye Evcen’den bikinili hamilelik pozu

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, ‘Çalıkuşu’ dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamış, 2017 yılında da ilişkilerini nikah masasına taşımıştı. Mutlu birliktelikleriyle dikkatleri üzerine çeken çiftin, bu evliliklerinden Karan adında bir oğulları var. Güzel anne Fahriye Evcen 2019 yılında oğlu Karan’ı kucağına almış ve kariyerine ara vermişti. Şimdi ise ikinci kez hamile olan Fahriye Evcen’den bikinili hamilelik pozu geldi.

Fahriye Evcen’den bikinili hamilelik pozu

Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. Çift, ilk çocukları Karan’ı 2019 yılında kucağına aldı. Mutlu bir evliliği olan çiftten geçtiğimiz aylarda bir güzel haber daha geldi.

36 yaşındaki başarılı oyuncu Fahriye Evcen, şimdilerde ikinci kez hamilelik heyecanı yaşıyor. Şimdilerde 3,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen, gittiği Bodrum tatilinden yeni fotoğraflarını Instagram hesabından yayınladı.

Oğlu ve eşiyle tekne tatili yapan güzel oyuncu, 13,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir