Fırat Yılmaz’dan Akşener’in ‘kumanya’ çıkışına sert yanıt

İYİ Parti Meral Akşener’in Nilüfer Belediyesi ile ilgili kumanya açıklamalarına dönemin CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz’da yanıt geldi. Yılmaz, “Seçimin her iki turunda da Nilüfer Belediyesi üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir. Sanıyorum Sayın Akşener’e bilgi eksik olarak iletilmiş. Sadece Nilüfer ilçemizde her iki turda toplam 20 bin kumanya dağıtımı tarafımızdan sorunsuz olarak yapıldı.” ifadelerini kullandı.

Fırat Yılmaz’dan Akşener’in ‘kumanya’ çıkışına sert yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gazeteci Fatih Altaylı’nın programında Nilüfer Belediyesi’nin seçim günü partisinin müşahitlerine kumanya vermediğini iddia etti.

Akşener’in açıklamaları sonrası dönemin CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz’da sert bir yanıt geldi.

Yılmaz, sosyal medya hesabı aracılığıyla şunları söyledi:

‘SADECE NİLÜFER’DE 20 BİN KUMANYA DAĞITIMI YAPILDI’

“Seçimin her iki turunda da Nilüfer Belediyesi üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir. Sanıyorum Sayın Akşener’e bilgi eksik olarak iletilmiş. Sadece Nilüfer ilçemizde her iki turda toplam 20 bin kumanya dağıtımı tarafımızdan sorunsuz olarak yapıldı.

‘SORGULAMAYA İHTİYAÇ VARSA  SİNAN OĞAN’IN NİLÜFER’DEN ALDIĞI OY ORANI ÜZERİNDEN BAŞLAYABİLİRİZ’

İttifak ruhunun “kumanya” üzerinden değerlendirilmesini doğru bulmamakla beraber, eğer bir sorgulamaya ihtiyaç varsa Cumhurbaşkanlığı seçimleri 1. Turda Sinan Oğan’ın Nilüfer’den aldığı yüzde 7.23’lük oy oranı üzerinden başlayabiliriz…

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir