Futbol kulüplerinden ortak TV projesi

Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, düşük teklif gelen ve ihalesinin iptal edilip edilmeyeceği belirsiz olan naklen maç yayın ihalesine karşın futbol kulüplerinin ortak bir TV kuracağını ifade etti.

Futbol kulüplerinden ortak TV projesi

Güngör köşesinde Burak Elmas’ın şu ifadelerini paylaştı:

“Kulüplerde kendi geleceğini kendi belirleme, marka değerini birlikte yükseltmek adına bir irade var. Türk futbolunun geleceğini, sadece seçenek olmadığı için tek bir yayıncının isteğine bırakmama konusunda arzulular. 1-2 hafta içinde netleşir. Kulüplerin birlikte bir televizyon kanalı kurması alınacak en uç karardı. Buna da kulüpler hazır.

Yurtdışında liglerin bir şirket sistemi var ve ihaleyi onlar yapıyor. Marka iletişimini onlar yapıyorlar. Aslında bunlar Türk futbolunda yapılması gereken Süper Lig A.Ş.’ye geçiş modeli. Bence artık Türk futbolunda dibi gördük. Geleceği kurmak için doğru sistemlerle çalışmak lazım.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir