Galatasaray yeni başkanını seçti! İşte Galatasaray seçim sonuçları

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapıldı. Galatasaray Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Dursun Özbek, rakibi Eşref Hamamcıoğlu’nu geçerek başkanlığa seçildi.

Galatasaray yeni başkanını seçti! İşte Galatasaray seçim sonuçları

Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu’nun başkanlık için yarıştığı seçimde Dursun Özbek, Galatasaray başkanı seçildi. İlk 12 sandıkta Eşref Hamamcıoğlu’nun üstünlüğü bulunurken, Dursun Özbek 22. sandıktan itibaren daha fazla oy alarak öne geçti.

24 sandığın bulunduğu seçimde oy kullanma hakkına sahip 8 bin 862 üyeden 4459 üyenin oy kullandığı kaydedildi.

Galatasaray Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, oylarını kullandılar. Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen seçimde Özbek, 2 numaralı sandıkta oy kullanma işlemini gerçekleştirirken, Hamamcıoğlu ise 3 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

DURSUN ÖZBEK: GALATASARAY’A HİZMET ETMEK İÇİN GELİYORUZ

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Dursun Özbek, “Biraz gecikmiş bir seçim ama Galatasaray için hayırlı olacağını düşünüyorum. Sonuçta Galatasaray kazanacaktır, kim seçilirse seçilsin. Galatasaray’a hizmet etmek için geliyoruz. Onun için ben seçilecek kim olursa olsun ona başarılar diliyorum. Galatasaray için inşallah güzel günler yakında” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir