Galip Sakder: Saatlerle değil dakikalarla yarışıyoruz

Zamanın iyice daraldığı Bursaspor’da endişeli bekleyiş devam ediyor. Transfer tahtası süreciyle ilgili konuşan Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, “Artık saatlerle değil dakikalarla uğraşıyoruz. Net bir durum yok” dedi.

Galip Sakder: Saatlerle değil dakikalarla yarışıyoruz

17 transferle girdiği sezona mutlak Süper Lig hedefiyle başlayıp ligde oynadığı 20 maç sonunda sadece 20 puan toplayabilen ve harcanan milyonlara rağmen düşme hattında yer alan Bursaspor, tarihinin en zor günlerinden geçiyor. Trabzonspor’a satılan futbolculardan gelen nakit para ve çeklere el koyduktan sonra istifa eden 2.Başkan’ın ardından yeşil beyazlı kulübün başkanı Hayrettin Gülgüler’in de kongre kararı almasıyla belirsizliklerin artarak devam ettiği Bursaspor, bütün belirsizliklerin gölgesinde ligde yarın saat 16.00’da Altınordu ile çok kritik bir mücadeleye çıkacak.

BUGÜN AÇIKLAMA YAPACAĞIZ

Olay gazetesinden Emre Kurtbay’ın haberine göre Ttansfer tahtası kapalı olan ve mevcut oyuncularından bazılarını da kaybeden Bursaspor’un transfer tahtası için ihtiyacı olan yaklaşık 5,5 milyon TL’nin bulunabilmesi için çaba sarf edilirken, bu girişimlerden henüz olumlu bir sonuç çıkmadı. Salı günü sona erecek transfer dönemi öncesinde artık saatlerle değil dakikalarla mücadele ettiklerini belirten Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, hem transfer tahtası hem de başkan adaylarıyla ilgili net bir durumun olmadığını ancak bugün detaylı bir açıklama yapacağını söyledi.

MAÇA ODAKLANMALIYIZ

Camia olarak Altınordu maçına konsantre olunması gerektiğini aktaran Galip Sakder, “Şu ana kadar bir gelişme yok. Kaç gündür uğraşıyoruz, beklemedeyiz. Artık saatlerle değil dakikalarla uğraşıyoruz. Net bir durum yok. Hem tahta hem de adaylık konusu için bekliyoruz. Yarın (bugün) detaylı olarak bir açıklama yapacağım. Altınordu ile oynayacağımız maça adapte olmamız gerekiyor. Bu maç çok önemli” dedi.

KAMPANYAYI DEVAM ETTİRECEĞİZ

BURSİAD’ın başlatmış olduğu prim kampanyasının çok değerli olduğunu dile getiren Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, bu konuyla ilgili çalışmalarının olacağını ve bu prim kampanyasını devam ettireceklerini kaydetti. Sakder, “BURSİAD bir prim kampanyası başlattı. Bu prim kampanyasını devam ettireceğiz. Bu yolda ilerleyeceğiz. Şehrimizi de bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir