Gazeteci Yüksel Baysal kitabının imza gününde okuyucusuyla buluştu

Bursa’da uzun yıllardır gazetecilik mesleğini sürdüren Yüksel Baysal’ın Kore Savaşını konu edinen ‘Sabahın Sessizliği Ülkesi’ kitabı okuyucuyla buluştu. Baysal’ın BKM Kitap Özlüce’deki imza gününe ilgi bir hayli yoğundu.

Gazeteci Yüksel Baysal kitabının imza gününde okuyucusuyla buluştu

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şube Başkanı ve Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkanvekili, Bursa’da uzun süredir gazetecilik yapan Yüksel Baysal, ‘Sabahın Sessizliği Ülkesi’ adlı kitabıyla Özlüce BKM’de düzenlenen imza gününde okuyucusuyla buluştu.

Baysal’ın Kore Savaşı’nın nedenlerini ve sonuçlarını sorguladığı, savaşın canlı tanıkları Kore gazileriyle yaptığı söyleşilere yer verdiği kitabının imza gününe sevenleri ve okuyucuları yoğun ilgi gösterdi.

İmza gününde Baysal’a, eşi Veteriner Hekimler Odası Bursa Şube Başkanı Melike Baysal da eşlik ederken, Bursa siyaset dünyasının önde gelen isimleri de kitaplarını imzalattı.

Eski Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, eski Bursa milletvekillerini İlhan Demiröz ve Feridun Pehlivan gibi isimler Baysal’ı imza gününde yalnız bırakmadı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Şube Başkanı Gürhan Akdoğan, Bursa Tabip Odası Başkanı Dr. Levent Tufan Kumaş gibi STK temsilcileri de imza günündeydi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir