Gemlik Belediyesi’nden cenaze evlerine yemek desteği

Yaptığı sosyal projelerle Bursa’da ve Türkiye’de adından sıkça bahsettiren Gemlik Belediyesi, bir ilke daha imza attı. Cenaze evlerine üç çeşit yemek ulaştıran ekipler, Gemliklilerin takdirini kazanıyor.

Gemlik Belediyesi’nden cenaze evlerine yemek desteği

Gemlik Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri Gemliklileri zor günlerinde yalnız bırakmıyor.  Yaslı evlere yük getiren yemek yapma sıkıntısını vatandaşa yaşatmıyor. Kendi aşevinde hazırladığı sıcak yemekleri ekipleri aracılıyla vatandaşın kapılarına kadar götürüyor.

Belediye olarak vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “İnsan merkezli belediyecilik yapıyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Engellilere, yaşlılara, gençlere, esnafa ve evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan hemşerilerimize ücretsiz hizmetler sunuyoruz. “dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi’nin ilçede yaşayan 118 bin vatandaşın her zaman yanında olduğunu ifade ederek,  “Cenaze evinde herkes yaslı iken acılı aile yemek yapma telaşına düşüyor. Yakınının acısı soğumadan bazen hiç tanımadığı kişilere yemek yapmak için telaşa giriyor. Gemlik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bu tür sıkıntılarla karşı karşıya kalmaması için bir proje geliştirdik. Cenaze evlerine üç çeşit sıcak yemek servisi yapmaya başladık. Bizim amacımız vatandaşımızın yaşadığı bu zor günlerde bir nebze olsun destek olmak ve acısını paylaşmaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir