Gökhan Zan ve Ünal Karaman, İYİ Parti’de

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında Gökhan Zan’a ve Ünal Karaman’a rozetini taktı. Akşener, “Gökhan Zan evladım oldu, Ünal Karaman zaten kardeşimdi.” ifadelerini kullandı.

Gökhan Zan ve Ünal Karaman, İYİ Parti’de

İYİ Parti’nin grup toplantısında eski futbolcu Gökhan Zan ve Trabzonspor’un eski kaptanlarından Ünal Karaman İYİ Parti’ye katıldıklarını açıkladı.

“BU YOLDA ONA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Rozet takma töreninde konuşan Gökhan Zan, “Ünal hocam da aramızda, kendisini saygıyla selamlıyorum. Kadim şehir Hatay’dan geliyorum. Aynı zamanda öyle bir bahtsız şehirden geliyorum. Genel başkanımıza çok güveniyorum ve bu yolda ona çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“SPOR HAYATINDAN, VİDEOLARINDAN TANIYORUM”

Sözü alan Meral Akşener, “Gökhan kardeşimle, evladımla Hatay’da karşılaştık. Spor hayatından, videolarından tanıyorum. Onunla Hatay hakkında dertleşmek üzere bir araya geldik. Sonra dedim ki ‘Hadi Müge, al kocanı gel. Ne varsa kadınlarda var. Ünal Karaman zaten kardeşimdi. Nasıl demin Müge’ye teşekkür ettiysem Pınar kardeşime de çok teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Ünal Karaman’ın kürsüye gelişi sırasında İYİ Partili üyeler ‘Bozkurt Ünal’ tezahüratı yaptı. Sözü alan Ünal Karaman, “Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere nice kahramanlara borçlu olduğumuz idrakiyle buradayım. Büyük Türk milletinin ve devletinin muzaffer geleceğinin inşasına dair heyecanım için buradayım. Büyük ümitlerle çıktığım bu yolda bir iz bırakabilmek, Türk milliyetçileriyle, yani ‘iyi’lerle yürümek için buradayım.” ifadelerini kullandı.

Akşener Gökhan Zan'a rozetini taktı - 1

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir