‘Güç Yüzükleri’nin 2. sezonu daha çok savaş sahnesi içerecek

Güç Yüzükleri 2. sezon daha çok savaş sahnesi içerecek. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinin devam bölümleriyle ilgili yeni açıklamalar geldi.

‘Güç Yüzükleri’nin 2. sezonu daha çok savaş sahnesi içerecek

Amazon TV başkanı Vernon Sanders, Yüzüklerin Efendisi dizisinin devam bölümleri hakkında yeni detaylar paylaştı.

The Rings of Power’ın ilk sezonu geçen eylül ayında yayınlanmaya başladı ve hikâyenin gidişatının çok yavaş ve baştan sona dolambaçlı olduğuna inanan Orta Dünya hayranlarından eleştiri aldı.

Yaratıcı isimler J.D. Payne ve Patrick McKay daha önce söz konusu eleştiriye değinerek, izleyicilerin dizideki kadroları ve yolculukları ile bağlantı kurabilmelerini sağlamak için ilk sezonu bilerek bu şekilde metodik olarak ilerlettiklerini belirtmişlerdi. Ancak belli ki bu durum sadece ilk sezona özgü bir durumdu.

Deadline sitesine konuşan Amazon TV başkanı Vernon Sanders, The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezonun, 1. sezondan daha hızlı olacağını ve daha yoğun savaş sahneleri içereceğini belirtti.

Yorumları Güç Yüzükleri’nin ilerleme hızına yönelik hayran eleştirilerini dikkate aldıklarını gösterirken, aynı zamanda daha hızlı tempoyu garanti etmek için 2. sezonda  büyük savaşlar gibi  ne kadar çok şeyin olacağının altını çiziyor.

Sanders’ın tam açıklaması şu şekilde:

“Daha önce asla böyle bir şey yapmadık. Yani tüm prodüksiyon modeli, böyle bir yapımın nasıl üretileceği, ölçekli çalışma, diziyi yapma sürecinde ilk kez öğrenmemiz gereken şeylerdi. Fakat artık daha hızlı olacağız. Nasıl yapacağımızı bildiğimize göre, şimdi yaptığımız şeyin ölçeği ve kapsamı açısından ekrana daha fazla şey yansıtabileceğiz. Ve ayrıca hikâyemizin hızının kısmen artacağını düşünüyorum çünkü artık herkes içine girmiş durumda. Tüm riskli yapılar kurulduğuna göre, hikâye bazı topraklarda bazı karakterlerin savaşa girmesini gerektiriyor.”

Henüz yayın tarihi duyurulmayan Güç Yüzükleri 2. sezonun 2024’ten önce gelmesi beklenmiyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir