Gülcan Arslan ile aşk mı yaşıyorlar? Teoman’dan açıklama geldi

Teoman, oyuncu Gülcan Arslan’la (35) aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere son noktayı koydu. Birlikte katıldıkları davetten yaptığı paylaşımla dedikoduyu alevlendiren 54 yaşındaki rock müzik sanatçısı, bu iddiayı soran gazetecilere verdiği cevapla şaşırttı.

Gülcan Arslan ile aşk mı yaşıyorlar? Teoman’dan açıklama geldi

Teoman ile kendisinden 19 yaş küçük oyuncu Gülcan Arslan’ın, geçtiğimiz haftalarda özel bir davette yakınlaştıkları ve samimi oldukları iddia edilmişti.

İkilinin davet boyunca yan yana olduğu, sahnedeki Kenan Doğulu’nun şarkıları eşliğinde dans ettikleri belirtilmişti. Partiden bir gün sonra Teoman’ın, sosyal medya hesabından Arslan’ın dans ettiği anları paylaşması dikkat çekmişti.

Bu paylaşım sonrası Gülcan Arslan da sanatçının paylaşımını kendi kişisel sosyal medya hesabında yayınlamış ve ve Teoman’ı sosyal medyadan takibe almıştı.

TEOMAN’DAN İLK AÇIKLAMA

Aşk iddiası sonrası ilk açıklama Teoman’dan geldi. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen rock müziğin ünlü ismi, Gülcan Arslan ile hakkında çıkan haberlere ilişkin ilk kez konuştu.

SnobMagazin’in haberine göre; 2015 yılında boşandığı Ayşe Kaya ile evliliğinden Zeyno adında bir kızı olan Teoman, ünlü oyuncuyu tanımadığını söyleyerek şaşırttı.

“KIZI TANIMIYORUM BİLE”

“Palavra canım ya. Kızı tanımıyorum bile. Arkadaşım çekmiş onu paylaştım” açıklamasını yapan Teoman, söz konusu dedikoduyu net bir şekilde yalanladı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir