Günlük burç yorumu (20 Eylül 2022)

20 Eylül Salı gününde burçları neler bekliyor? İşte Onedio’da yer alan haberin ayrıntıları…

Günlük burç yorumu (20 Eylül 2022)

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Sabah saatleri, maneviyatının güçlü olacağı saatler olacak. Aile bireyleriyle haberleşebilir, yardımlaşabilirsin. Akşamüstü ise güç çekişmelerine, hırslı yaklaşımlara, takıntıya açık saatler. Gün genelinde sosyal yaşamın ve sorumlulukların ya da sosyal hayatın ve ekonomik şartların arasında kalabilir, bunu biraz stres yapabilirsin. Ayrıca bugün beklenmedik, sürpriz paralar gelebilir sevgili Koç. Gece yarısına doğru da duygusallık yoğun hissedilebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde dostlarından, sosyal çevrenden yardım ve destek görebilirsin. Yaratıcılığının yüksek olabileceği bir zaman dilimi aynı zamanda. Aşk hayatın veya çocuklarınla ilgili de sürpriz, beklenmedik, güzel gelişmeler olabilir. Akşamüstü saatlerinde ise bir konuyu kafana fazlaca takıp, sıkıntı haline getirebilirsin. Çekişmelere, güç savaşlarına dikkat et. Akşam saatlerinde de partnerin veya çocuklarınla uyumlu ilişkiler içinde olabilir, planlar yapabilirsin. Gün genelinde aşk ve eğlence hayatınla kariyerin arasında denge kurmaya çabalayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde kariyerin, işin ve finansal konularınla ilgili güçlü destekler altında olacaksın. Aynı zamanda evinle, ailenle, senin veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili sürpriz, beklenmedik, güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Akşamüstü saatlerinde ise hem sağlığını hem de para ile ilgili sorunlarını kafana takmamaya dikkat etmelisin. Takıntılı yaklaşımlara, manipülatif tutumlara ve güç çekişmelerine, hırsa açık etkiler var, farkında olmak lazım. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabahın erken saatleri maneviyatının, yaratıcılığının ve sezgilerinin çok güçlü olacağı saatler. Uzaklardan bir dostunla yardımlaşabilir, destek olabilir ya da destek görebilirsin. Bu zaman diliminde iç sesine güvenmende fayda var. Aynı zamanda bir arkadaşın, kardeşin veya bir dostunla alakalı beklenmedik bir haber alabilir, sürpriz bir görüşme yapabilirsin. Akşamüstü ise evliliğini veya ilişkini çok fazla kafana takabilir, hırslanabilirsin. Partnerinle güç çekişmeleri yaşayabilirsin. Dostlarınla, yakın çevrene ilişkilerinin ve iletişiminin uyumlu olacağı bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Sezgilerinin ve maneviyatının güçlü olacağı bir zaman dilimi. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınla ilgili iyileşmeler de yaşanabilir. Aynı zamanda işin, kariyerin ve kazançlarınla ilgili beklenmedik, güzel gelişmeler söz konusu. Sürpriz paralar gelebilir. Akşamüstü ise hem mental hem fiziksel sağlığına biraz özen gösterirsen iyi olur. Takıntılar, mide hassasiyetleri, öfkeli çıkışların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabahın erken saatleri eşinle, partnerinle ve arkadaş çevrenle duygusal ve güzel ilişkiler kurabileceğin saatler. Partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Ortaklık ve iş birlikleri açısından da verimli bir dönem olacak. Aynı zamanda yurtdışı, uzaklar, eğitim ve hukuksal konularla ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Ani seyahat planları yapabilir veya beklenmedik kazançlar sağlayabilirsin. Akşamüstü ise partnerinle veya çocuğunla alakalı bir konuyu kafana takabilir, güç çekişmeleri ve inatlaşmalar yaşayabilirsin. Gün genelinde, sorumlulukların ve ilişkin arasında kalabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatleri boyunca hem iş hem sağlık açısından güzel etkiler altında olacaksın. Sağlık sorunların varsa iyileşme görülebilir veya çözüme gidilebilir. İşinden de fayda göreceğin zamanlar. Diğer taraftan para ile ilgili, alacakların ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Akşamüstü saatlerinde ise aile içinde bazı güç çekişmeleri, inatlaşmalar yaşanabilir ya da gayrimenkulle, evle ilgili bir konuyu kafana takabilir, hırslanabilirsin. Gün genelinde aşk hayatın veya çocuğunla ilgili geri planda, kendi içinde bazı huzursuzlukların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde partnerinle seyahat, uzaklardaki biriyle aşk ilişkisi veya çocuğunun eğitimi açısından destekleyici etkiler var. Yaratıcılığının da yüksek olacağı zamanlar diyebilirim. Aynı zamanda sosyal çevrenden biriyle ani bir ilişki kararı veya ortaklık kararı alabilirsin. Akşamüstü ise birtakım konuları takıntı yapmana, iletişiminde manipülatif tavırlar sergilemene çok müsait etkiler var. Seyahat, sosyal hayat ve yeni tanışmalar açısından da verimli bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah rüyalarının etkisinde uyanabilirsin. Yine sabah saatlerinde ailenden, gerek sağlığınla ilgili gerekse finansal konularla ilgili destek ve yardım görebilirsin. Akşamüstü boyunca finans konuları veya sağlığınla ilgili bazı şeyleri kafana takabilirsin, hırs yapabilirsin. Gün genelinde kariyerinle alakalı beklenmedik, sürpriz gelişmeler yaşaman mümkün. Sağlığına biraz özen göstermen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde eşinle, partnerinle iletişimin son derece güzel ve duygusal olabilir. Yakın çevrenin desteğini de alabilirsiniz. Maneviyatının ve duygusallığının yoğun olacağı bir zaman dilimi seni bekliyor. Partnerinle ani, sürpriz seyahatler planlayabilirsiniz ya da uzaklardaki biriyle sürpriz beraberliklere başlayabilirsin. Akşamüstü ise ilişkinde aşırı sahiplenme ve kıskançlıklar gündeme gelebilir. Güç çekişmelerine açık bir etki var. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde sağlığın, işin ve kazançların konusunda şanslı etkiler altında olacaksın. Para girişlerin söz konusu olabilir özellikle. Aynı zamanda ailenden veya gayrimenkul konularından da beklenmedik paralar gelebilir. Gayrimenkul alım satım konuların gündemine oturabilir. Akşamüstü ise sağlığına dikkat etmeni öneririm. Bazı şeyleri kafana takabilir, hırs yapabilir, güç çekişmelerine girebilirsin. Bu durumun farkında olursan yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde partnerinle veya çocuklarınla ilişkin son derece güzel ve duygusal olabilir. Partnerine veya çocuğuna yardım edebilir, destek olabilirsin. Yalnız bir Balıksan, istediğin gibi biriyle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda eşinle veya birlikte olduğun kişiyle ani seyahat planları yapabilir ya da yakın çevrenden biriyle sürpriz beraberliklere başlayabilirsin. Bir arkadaşınla ortaklık kararı alman da mümkün. Akşamüstü ise ilişkinde aşırı sahiplenme ve baskıya dikkat etmen gerekebilir. Sevgiyle kal.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir