Günlük burç yorumu (23 Eylül 2022)

23 Eylül Cuma gününde burçları neler bekliyor?

Günlük burç yorumu (23 Eylül 2022)

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatleri içerisinde ilişkiler ve aşk hayatınla ilgili bazı kararların, haberlerin, gündemleri olabilir. Eski ilişkilerinden haber alabilirsin ya da ilişkinde, evliliğinde geçmişten gelen bir konu tekrar masaya yatırılabilir. Saat 11.00 sonrası ise odağına sorumlulukların, işin ve sağlığın yerleşiyor. Akşam saatlerinde de sorumlulukların ve kendi ihtiyaçların, isteklerin arasında ikilem yaşayabilirsin. Güneş, Terazi burcuna geçiyor bugün. Bu nedenle önümüzdeki bir ay, senin için, ikili ilişkiler ve evliliğin önem kazanıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde sağlığınla veya işinle alakalı geçmişten gelen bir konu tekrar gündemine taşınabilir ve yeni bir karar aldırabilir sana. Saat 11.00 itibariyle ise odağın aile ve gayrimenkul konularından, aşk hayatına ve eğlence hayatına çevriliyor. Akşam saatleri boyunca sosyalleşmek ve içine kapanmak arasında ikilem yaşayabilirsin. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca sağlığın, sorumlulukların ve işin önem kazanacak. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde aşk hayatın veya çocuğunun eğitimiyle alakalı bir konu gündemine yerleşebilir. İlişkinde geçmişteki bir konuyu tekrar konuşabilirsiniz, eski kararlarını tekrar sorgulayabilirsin ya da eski sevgililerinden haber alabilir, karşılaşabilirsin. Saat 11.00 sonrası odağına ev, aile ve gayrimenkul konuları yerleşiyor. Önümüzdeki süreçte de ailenle, ev hayatınla ilgili bazı konuların üstünden tekrar geçmen gerekebilir. Akşam saatlerinde ise evde oturmak ve sosyalleşmek arasında ikilem yaşayabilirsin. Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle de bir ay boyunca aşk hayatın ve çocukların önem kazanacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde ailenle, evinle veya gayrimenkulle alakalı eski bir konu tekrar gündemine gelebilir. Kaçan eski bir fırsat da tekrar önüne gelebilir ve bunula ilgili önemli bir karar alabilirsin. Saat 11.00 sonrasında odağına yakın çevre, seyahat, iletişim ve ticaret yerleşiyor. Sözleşme, anlaşma ve satış gibi konuların olabilir. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay, aile, ev ve gayrimenkul konuların önem kazanacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde yakın çevrenle ve kardeşlerinle iletişimin yoğun olabilir. Sezgilerin de kuvvetli olacaktır. Aynı zamanda eski bir ilişkinden haber alabilir ya da yakın bir dostunla geçmişteki konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz. Bazı beklenmedik haberler alabileceğin bir gün. Diğer bir yandan eğitim, ticaret veya seyahatle ilgili geçmişinde kaçan bir fırsat tekrar önüne gelebilir. Saat 11.00 sonrasında odağına finans konuları ve kazançların yerleşiyor. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca yakın dostların, kardeşlerin, seyahat planların, ticaret girişimlerin, iletişim trafiğin ve eğitiminle ilgili konular önem kazanacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde para veya işle alakalı geçmişten gelen bir konu tekrar gündemine oturabilir. Kazançlarınla ilgili bir karar alabilirsin ya da geçmişte kaçırdığın bir fırsat tekrar önüne gelebilir. Tabii aynı zamanda eski borçlarının da karşına çıkması mümkün. Saat 11.00 sonrasında enerjin yükselişe geçiyor, motivasyonun artıyor. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay, kazançların ve finansal konular senin için önem kazanacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde kendinle, ilişkilerinle alakalı geçmişten gelen bir konu tekrar gündemine taşınabilir. Eski beraberliklerinle, sözleşme ve anlaşmalarla alakalı adaletsizliğe uğradığın bir konuyla alakalı bazı gelişmeler, haberler, kararlar söz konusu olabilir. Saat 11.00 sonrası odağına sağlığın ve geri plandaki konuların yerleşiyor. Gün genelinde biraz içe dönük olabilirsin. Önümüzdeki hafta ise sağlığınla ilgili bazı konuların tekrar üzerinden geçmen gerekebilir. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerin ve kaygıların arasında gelgitler yaşayabilirsin. Güneş’in bugün burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay parlayacaksın sevgili Terazi. Enerjin, motivasyonun ve ışığında gözle görülür bir artış yaşanacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabaha karşı yoğun rüyalar görmüş ve etkisinde kalmış olabilirsin. Sezgilerinin çok güçlü olacağı bir gün, iç sesine kulak vermelisin. Sağlığınla ilgili eski bir konu, tekrar gündemine gelebilir. ilişkilerinde alakalı, kendi içinde bazı kararlar alabilirsin. Saat 11.00 sonrasında ise sosyal hayatın ve arkadaşların odağına yerleşiyor. Akşam saatlerinde sosyal hayatın ile sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte iç dünyan, sağlığın ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde bir arkadaşınla alakalı geçmişten gelen birtakım konu tekrar gündemine taşınabilir. Eski tanıdıklarınla veya eski ilişkilerinle tekrar karşılaşabilir, haberlerini alabilirsin. Saat 11.00 sonrasında ise kariyerin, işin ve itibarın odağına yerleşiyor. Akşam saatlerinde işin hayatınla sorumlulukların ve aşk hayatınla eğlence hayatın arasında ikilem yaşayabilirsin. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca sosyal hayatın renklenecek, dostlukların önem kazanacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde, kariyerin ve işinle alakalı, geçmişten gelen bazı konular tekrar önüne gelebilir. Kaçırılmış bazı fırsatlar tekrar karşına çıkabilir. İşinle alakalı yeni kararlar verebilirsin. Saat 11.00 sonrasında da odağına uzaklar, seyahat, eğitim, yurtdışı ve hukuksal konular yerleşiyor. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle beraber önümüzdeki bir ay boyunca kariyerin, işin ve itibarın önem kazanıyor. Sevgiyle kal.
Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatleri boyunca uzaklardan bazı haberler alabilirsin. Uzaklardaki dostlarınla, yakınlarınla, kardeşlerinle geçmişteki bir konunun tekrar üstünden geçebilirsin ya da onların yanına bir seyahat planlayabilirsin. Saat 11.00 sonrasında ise odağına finansal konular, ortak paralar, bankalar, miras ve nafaka konuları yerleşiyor. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca da yurtdışı, seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuksal konuların önem kazanıyor. Sevgiyle kal.
Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde finansal konular, bankalar, krediler, miras, nafaka, ödemeler, borçlar, alacaklar, vergilerle alakalı bazı konular tekrar gündemine gelebilir. Saat 11.00 sonrasında ise odağına evliliğin ve ilişkilerin yerleşiyor. Önümüzdeki günlerde beraberliklerinle veya evliliğinle alakalı bazı konuları ve kararlarını tekrar ele alman gerekebilir. Güneş’in bugün Terazi burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki bir ay boyunca finansal konular ve sağılığın önem kazanacak. Sevgiyle kal.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir