Gürsu Belediye Başkanı Işık, halk ve personelleriyle buluştu

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geride kaldı. Gürsu’da bir kez daha Belediye Başkanı seçilen Mustafa Işık, seçim sonrası ilçe halkı ve belediye personelleriyle buluştu.

Gürsu Belediye Başkanı Işık, halk ve personelleriyle buluştu

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle Bursa ve ülke genelinde de Belediye Başkanları belli oldu. Gürsu’da bir kez daha Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Işık, seçim sonrası ilçe hakkı ve belediye personellerine seslendi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Cumhur İttifakı neferlerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Işık devamında, seçim süresi boyunca kendisine destek çıkan tüm personellerine ve ailesine teşekkürlerini iletti. Işık, “Mesire Alanımızın günün şartlarında 70 milyon liralık ihale bedeli çıkardılar. Kasamıza baktığımızda 70 milyon yoktu ama bu işleri yapmak zorundaydık. Projeler ürettik. İnandık. Son zamanlarda baktık ki birçok projede arkadaşlarımız, biz bu işi yaparız dediler ve projeleri bitirdiler. Orman Parkı’nı da bitirdik. Birkaç malzemenin tahsisini Valilikten yaptık. 75 milyonluk yapacağımız hizmeti 25 milyona mal ettik. Ben hepinizi tebrik ediyorum. Bu inancında hep beraber zaferini yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

“BUGÜNKÜ BÜTÇEMİZ 720 MİLYON”

Işık, “Ürettiğimiz projelerle Gürsu, Türkiye’de ve Dünya da ödül almaya başlamıştı. Bu kaliteli ortamın meyvelerini hep beraber yemeye başlattık. Görevi yüzde 111 borçla devralmıştık. Bugünkü bütçemiz 720 milyon. Bizlere destek olan bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birçok engelleri aşa aşa buraya geldik. Birçok ödül ve teşekkür aldık. Bunları da taçlandıracak, Türkiye’ye örnek olacak projelerimiz oldu. Hiçbirini tek başımıza başarmadık. Biz bu birlikteliği yakaladık ve karşılığında meyvelerini toplamaya başladık. Ev ev, kapı kapı gezdik. Esnafın, vatandaşın halini hatırını sorduk, görüşlerini aldık. Gördük ki Gürsu halkı belediyenin çalışmalarından, bizden memnun. Seçimle ilgili hiçbir endişemiz kalmamıştı ve haklı çıktık. Bundan sonra da daha planlı, daha çok çalışarak devam edeceğiz. Gönül ister ki Büyükşehir Belediyemiz de bizimle olsun fakat demokrasi bu yönde işledi. Bu süreçte yanımızda olan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da projelerimizi hep birlikte yapacağız” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir