Gürsu’dan Mustafa Yıldırım için görkemli açılış

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım’ın Gürsu’daki seçim irtibat bürosu görkemli bir törenle açıldı. Partililerin yanı sıra vatandaşın yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışta, miting havası esti.

Gürsu’dan Mustafa Yıldırım için görkemli açılış

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, seçim irtibat bürosunu Gürsu’da açtı. Açılış törenine, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Adnan Kurtuluş, AK Parti Bursa İl Yöneticisi Oğuz Babacan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Atilla Ödünç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Erkan Şekeroğlu, AK Parti Kestel İlçe Başkanı Nesri Demir, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ile AK Parti Bursa önceki dönem ilçe başkanları, AK Parti Bursa teşkilat yöneticileri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gürsu halkı, Mustafa Yıldırım’ı konfeti ve meşalelerle karşıladı.

“KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZE DURMADAN, YORULMADAN DEVAM EDİYORUZ”

Protokol üyelerinin selamlaşma konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Mustafa Yıldırım, “Çok değerli Gürsulu hemşehrilerim, böylesi bir günde beni yalnız bırakmayarak, burayı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Yine bugün burada bizlerle beraber olan AK Partimizin değerli başkanlarına, milletvekillerimize, yöneticilerimize ve teşkilatımızın değerli üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Güzel bir akşamda bu kalabalığı burada görmekten ne kadar gurur duysam azdır. Parti teşkilatlarımızla, dava arkadaşlarımız hep beraber durmadan, yorulmadan bu kutlu yürüyüşe devam ediyoruz.” dedi.

“14 MAYIS BUGÜNE KADAR OLAN SEÇİMLERİN EN ÖNEMLİSİ”

14 Mayıs seçimlerinin ülke tarihi açısından önemine vurgu yapan Yıldırım, “Bize bugüne kadar destek veren, 5 yıl ilçe başkanlığım döneminde girdiğimiz her seçimde rekorlara imza attığımız, omuz omuza yürüdüğümüz siz değerli hemşehrilerim; 14 Mayıs’ta da yeni rekorlara hazır mıyız? Bu seçim bugüne kadar olan seçimlerin en önemlisi. 21 yıllık icraatların, 21 yıllık kazanımların, perçinleneceği, bir daha geri dönüşü olmayacağı, İHA’lara, SİHA’lara dokunamayacakları, TOGG’un kapısına kilit vuramayacakları, terörü tamamen bitireceğimiz, yer altı zenginliklerimizin halkımızın cebine yansıyacağı bir dönem olacak.” İfadelerini kullandı.

“YENİ TÜRKİYE YÜZ YILININ TEMELLERİNİ HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ”

21 yıldır AK Parti iktidarı olarak birçok hizmete imza attıklarını hatırlatan Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: “21 yıl boyunca kolay hizmetler yapmadık değerli arkadaşlar. Başörtü yasağını MHP ve AK Parti oylarıyla beraber 404 oy ile kaldırıp, halkın iradesini yansıtırken, vesayet odakları Anayasa Mahkemesi’ne giderek, halkın iradesinin üstüne ket vurmak istediler. Yetmedi AK Parti’ye kapatma davası açtılar. 2007 yılında sadece 1 oyla kapatılmaktan kurtulan bir AK Parti var. Bu milletin geleceği, milletin partisi olan; AK Parti. Bu mücadele bitmedi; 2011’de MİT krizi yaşandı, tam İMF’den kurtulduğumuz 2013 yılında; Gezi Parkı eylemleriyle, büyük bir darbe vurmaya çalıştılar. Yetmedi 17-25 Aralık operasyonlarını gördük. 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimine kalkıştılar. Yine milletimiz hep beraber “dur” dedi bunlara. Bütün bunlar yaşanırken üzerine bir de dünya ekonomisi sarsan pandemi atlattık. Sonra Rusya-Ukrayna savaşı ile başlayan bir kriz oluştu. Ama hepsinden hamdolsun alnımızın akıyla çıktık. Tüm kazanımların perçinleneceği, yeni Türkiye yüz yılının temellerini atacağımız, 14 Mayıs’a coşkuyla, hep birlikte diri bir şekilde gireceğiz inşallah. Tanıdığımız herkesi ikna etmemiz lazım. Yeni Türkiye yüz yılının temellerini hep birlikte atacağız. O yüzden ‘yarın değil, hemen şimdi’ diyoruz, ‘Doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜRSU SOKAKLARINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Heyecanın açılıştan sonrada devam ettiği Gürsu’da Mustafa Yıldırım için konvoy düzenlendi. Çok sayıda aracın katıldığı konvoy, renkli görüntülere sahne oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir