Gürsu’nun yeni tesisleri açıldı: Halkımızın hayaliydi

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Hayvan Bakım Rehabilitasyon Merkezi, Gemi Seyir Terası ve Sosyal Tesisi gerçekleştirilen törenle açıldı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu halkının Uludağ’ı izleme hayalinin gerçekleşeceğini belirtti.

Gürsu’nun yeni tesisleri açıldı: Halkımızın hayaliydi

Haber: Furkan KAHRAMAN
Görüntü: Mesut ERDOĞAN

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yapımı tamamlanan Hayvan Bakım Rehabilitasyon Merkezi, Gemi Seyir Terası ve Sosyal Tesisi’nde sona gelindi.

Gürsu Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje gerçekleştirilen törenle açıldı.

Törene Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Ahmet Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

‘GÜRSU HALKININ HAYALİYDİ’

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “2019’da 25 projeyle çıktığımız bu serüvende 40’ıncı projeyi hizmete sunuyoruz. Gürsu halkının hayaliydi güzel bir manzaradan Uludağ’ı seyretmek, bu projeyi gerçekleştirdik. Bir diğer projemiz de Hayvan Barınağı. Aslında bu proje daha önce hizmete alınacaktı ama daha iyisi ve daha güzeli olsun istedik. Projemiz Bakanlık tarafından ödül aldı, örnek bir proje oldu. Biz pandemi sürecinde Adrenalin Park’taki eksikleri tamamladık. Geçen hafta İspanya Sevilla’daydık. Tek Türk projesi olarak bizimki ödül aldı. 96 ülkeden gelen turizmcilere projemizi ve Bursa’nın güzelliklerini anlattık. Allah’a şükrediyoruz bu imkanı bize verdiği için. Biz bir aileyiz ve bu ailenin Gürsu’daki mihmandarlığını yapıyoruz. Şu anda bu büyük aile ile bir büyük projenin daha açılışını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

YILDIZ: HERKESİ KUTLUYORUM

Başkan Işık’ın ardından kürsüye Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, “Emeği geçen herkesi kutluyorum, başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

‘BURSA’YI YENİ PROJELERLE TANIŞTIRIYORUZ’

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı tebrik eden AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Gürsu ve Bursa’yı yeni projelerle tanıştırıyoruz. Dünya hayvan haklarından kadın ve çocukların haklarından bahsediyor ama Gazze’de kadınlar ve çocuklar ve hastaneler bombaların altında. Cumhurbaşkanımızın ‘Dünya Beşten Büyüktür’ sözünün önemini bir kez daha anlıyoruz. Biliyorsunuz AK belediyecilik sadece yol, kanalizasyon değil kültür ve hizmet belediyeciliğidir. Belediyemizi tebrik ederim” şeklinde konuştu.

‘YEREL SEÇİMLER YAZDIĞIMIZ HİKAYENİN DEVAMI OLACAK’

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise, “Yerel seçimler inşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sizinle yazdığımız hikayenin devamı olacak. Türkiye’yi kalkındırmayı sürdüreceğiz. Ben bu tesisin temel atma töreninde de vardım, açılışına da katılmak nasip oldu, emeği geçenleri tebrik ediyorum.” sözlerini kullandı.

Kürsüye son olarak Gürsu Kaymakamı Nahit Yavuz çıktı.

Yavuz, “Burada çok kıymetli iki eserin açılışını gerçekleştiriyoruz. Gürsu’nun hayvan dostu bir belediye olmasının gururunu yaşıyoruz. Bu projede emeklerinden dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Burası bir yıl önce atıl haldeydi, bir yıl içinde bu projeyi tamamladıkları için Belediyemizi tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir