Güvenlik görevlisini katletti! Vahşetin nedeni taciz çıktı

Adana’da Cihad A. (34), tartıştığı güvenlik görevlisi Gökhan Şahin’i (32), bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası Cihad A. ile kayınbiraderi Erhan Ü. (34), tutuklandı. Cihad A., eşini cep telefonuyla arayarak rahatsız ettiği için Şahin’i öldürdüğünü öne sürdü. İşte detaylar…

Güvenlik görevlisini katletti! Vahşetin nedeni taciz çıktı

Dehşete düşüren olay, 6 Haziran günü saat 23.30 sıralarında Adana’nın Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi’ndeki KYK Kutul Amare Öğrenci Yurdu’nda meydana geldi. Yurdun güvenlik görevlisi Gökhan Şahin, yanına gelen Cihad Abalı ile onun kayınbiraderi Erhan Üstündağ ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Üstündağ, evli ve 2 çocuk babası Şahin’i tekmeleyip, yumruklayarak darbetti. Abalı ise kaçmaya çalışan Şahin’i bıçaklayarak ağır yaraladı. Şahin, sırtına aldığı 5 bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheliler ise yurt bahçesinden çıkıp kaçtı.

27e1504b7006672ae5ea0f968169954e

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Gürültü üzerine bahçeye çıkan bazı öğrenciler, Şahin’i yaralı halde görünce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine yurda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şahin, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Şahin, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Şahin’in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin ardından yakınları tarafından alınarak Buruk Mezarlığı’nda defnedildi.

37e0dc37b87667ff90e9359bdd3c76f4

EŞİNİ ARAYIP RAHATSIZ ETTİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden eşkallerini tespit ettiği şüphelileri, olay yerine yakın bir bölgede yakaladı. Şüpheli Cihad Abalı ifadesinde, eşi Z.A.’yı rahatsız ettiği ve cep telefonundaki aramaları gördüğü gerekçesiyle Şahin ile tartışıp, öldürdüğünü iddia etti.

c4a4db86e6e80d3bcae829c774063932

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cihad Abalı ile Erhan Üstündağ, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir