Hadise’nin bikinili pozlarında dikkat çeken detay

Her hareketi gündem olan ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Hadise bu kez tercih ettiği bikiniyle verdiği göğüs dekolteli pozlarıyla büyüleyen Hadise, zayıflığıyla şaşırttı.

Hadise’nin bikinili pozlarında dikkat çeken detay

Her hareketi gündem olan ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Hadise bu kez tercih ettiği bikiniyle verdiği göğüs dekolteli pozlarıyla büyüleyen Hadise, zayıflığıyla şaşırttı. İşte Hadise’nin yürek hoplatan pozları…

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz sene Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen bir törenle evlenmiş ancak ikili, 5 ay sonra boşanmıştı.

Boşanmanın ardından adı pek çok isimle aşk iddialarına karışan Hadise son olarak kendisinden 10 yaş küçük bir iş insanı ile görüntülenmişti.

Geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan aşk iddialarını yalanlayan Hadise “Kafanıza göre haber yapıyorsunuz, ben arkadaşımla yemek yiyebilirim sohbet edebilirim bu kadar” diyerek tepki göstermişti.

Uzun bir aranın ardından Kıbrıs’ta açık havada sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı Hadise, konserinde herkese unutulmaz anlar yaşattı.

Ünlü şarkıcı bu sırada tatil yapmayı da ihmal etmeyerek güneşin tadını çıkardı.

Ara sıra kilosuyla başı derde giren şarkıcının zayıfladığı görüldü.

Bikinili pozlarıyla zayıflığını gösteren ünlü şarkıcının pozlarında herkes ne kadar fit bir vücuda sahip olduğuna dikkat etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir