Hailey Baldwin: Karnımdaki bir bebek değil

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber (28) ile evli olan Hailey Baldwin, bebek beklediği iddia edildi. 26 yaşındaki ünlü model, hamilelik iddialara Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla yanıt verdi.

Hailey Baldwin: Karnımdaki bir bebek değil

2018 yılında nikah masasına oturan Justin Bieber (28) ile model Hailey Baldwin’in (26) mutlu birliktelikleri devam ediyor. Sık sık gündem olan çiftin son olarak bebek beklediği iddia edildi.

Dedikoduların ardından Hailey Baldwin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

HAMİLELİK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Ayna karşısında çekilen fotoğrafını yayınlayan ünlü model, karnındaki şişlik sebebiyle kendisinin insanlar tarafından hamile zannedildiğini ancak bunun doğru olmadığını söyledi.

Yumurtalıklarında elma büyüklüğünde bir kist olduğunu açıklayan ABD’li model, “Karnımdaki bir bebek değil” diyerek, durumunu “Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor” sözleriyle ifade etti.

Bu nedenle şişkin olduğunu belirten Hailey Baldwin, ayrıca yumurtalıklarındaki kistin kramplara neden olduğunu ve duygusal hissettiğini söyledi.

Model, Endometriozis (rahim içi zarının rahim dışında oluşması durumu) veya PKOS (Polikistik over sendromu) olmadığını da sözlerine ekledi.

‘BUNU BAŞARABİLİRİZ’

Hailey Baldwin, sözlerini “Neyse… Eminim çoğunuz bu konu hakkında benimle aynı şeyleri yaşıyor ve ne hissedildiğini anlıyorsunuzdur. Bunu başarabiliriz” diye sonlandırdı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir