Hakan Hatipoğlu: Kalbimden gitmeyen acılar var

6 Şubat tarihinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki deprem sonrası tüm Türkiye tek yürek oldu. Depremden etkilenen 10 il için seferberlik başladı. Survivor ile tanınan Hakan Hatipoğlu da büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını sosyal medyada paylaştı.

Hakan Hatipoğlu: Kalbimden gitmeyen acılar var

‘Survivor’ yarışmasıyla tanınan Hakan Hatipoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye koştu.

YIKIMA UĞRAYAN HATAY SOKAKLARINI PAYLAŞTI

Afetzedelere yardım eden Hatipoğlu, son olarak büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

‘ÇOK BÜYÜK BİR FELAKET YAŞADIK’

Hakan Hatipoğlu, duygularını “Kötüyüm, kötüyüz çok kötü durumdayız. Kalbimden gitmeyen acılar, aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var. Çok büyük bir felaket yaşadık. Alınacak çok ders var. Gezmeyi severim, ülkemizde gezip anlatmaya doyamadığım 3 il vardır dostlarım bilir çünkü hep söylerim bunu; Çanakkale, Rize ve Hatay… Ve o Hatay artık yok. Maraş, Antep, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Malatya…”

“Allah bir daha yaşatmasın diyeceğim ama şunu da eklemek istiyorum; tabii ki yaşatan Allah buna şüphe yok ama Allah insanı yaratırken akıl vermiş, vicdan vermiş. Hadislerimizde peygamber efendimiz S.A.V, ve Kuran-ı Kerim’de kul hakkından sıkça söz edilmiş ve ‘Bana her şeyle gelin, ama kul hakkı ile gelmeyiniz’ denilmiş.”

‘MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN’

“Şu binalardan on lira fazla kazanacağım diye çalan çırpan, depremde bir çocuğun bir insanın hatta bir hayvanın, çiçeğin bile zarar gelmesine sebep olan ve ve ve deprem sonrası fırsatçılık yapan kim varsa ben hakkımı helal etmiyorum. Allah’ım sen ver cezalarını. Çok üzgünüm sindiremiyorum, on binlerce canı bu kadar kolayca yitirmemizi. Kader tabii ki her şey ama kader de gayrete bağlı değil mi? Milletimizin başı sağ olsun” sözleriyle ifade etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir