Haluk Levent: İki ayrı kişilik oluyorum

AHBAB derneğinin kurucusu Haluk Levent, “Konserden çıkıyorum, 30 bin kişinin karşısında şarkı söylüyorum, konserden sonra özel bir hastanenin muhasebecisiyle pazarlık yapıyorum. Muhasebeciye diyorum ki ‘abi Siirt’ten gelen çocuğa indirim yapar mısın?’ iki ayrı kişilik oluyorum” dedi. Levent, dünyada AHBAB gibi bir platformun olmadığını da söyledi.

Haluk Levent: İki ayrı kişilik oluyorum

Fatih Altaylı‘nın Bire Bir programına konuk olan Levent, “Konserden çıkıyorum, 30 bin kişinin karşısında şarkı söylüyorum, konserden sonra özel bir hastanenin muhasebecisiyle pazarlık yapıyorum. Bir rock star iniyor oradan, herkes peşinde, fotoğraf, ‘Haluk abi, Haluk abi’ diye. Muhasebeciye diyorum ki ‘abi Siirt’ten gelen çocuğa indirim yapar mısın?‘ iki ayrı kişilik oluyorum” dedi.

Haluk Levent, Türkiye’deki orman yangınlarına müdahale için kiralanan helikopterle ilgili “Helikopteri getirme bedeli 10 milyondu. Bize bir para geldi, “Hadi dedik bununla bir uçak alalım Bakanlığa verelim” Tarım Bakanlığı’nı aradım, “Biz bir para biriktirdik buna bir helikopter uçak alalım” dedik. Ben dayanamadım, akşam Kazakistan’dan uçak kiraladık diye tweet attım. Ertesi sabah bu adama ulaşamadık, dedi ki “Biz anlaştık ama helikopter 4 gün sonra gelecek” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir