Haluk Levent’in bayram kutlaması gündem oldu

Yıllardır hayırsever kimliğiyle de ön planda olan şarkıcı Haluk Levent, takipçilerinin Kurban Bayramı’nı nostaljik bir fotoğrafla kutladı. Kısa şortlu halini paylaşan Haluk Levent’i takipçilerinin bir kısmı Cem Yılmaz’ın Erşan Kuner’i karakterine benzetti.

Haluk Levent’in bayram kutlaması gündem oldu

Rock müziğin başarılı isimlerinden Haluk Levent, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından esprili paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Aynı zamanda 2017 yılından bu yana faaliyet gösteren AHBAP Derneği’nin Kurucu Başkanı olan usta sanatçı, mini şortlu bir fotoğrafını yayınlayarak, “İyi bayramlar canlarım” mesajını yazdı.


Haluk Levent’in kısa şortlu pozu sosyal medyayı salladı.

‘ERŞAN KUNERİ’YE BENZETTİLER

Birçok kullanıcı, Haluk Levent’in çok konuşulan kombinini, komedyen Cem Yılmaz’ın dijital platformda yayınlanan ‘Erşan Kuneri’ dizisinde hayat verdiği karakterin stiline benzetti.

“Cem Yılmaz’ın bu kombini Haluk Levent’ten aldığını biliyor muydunuz?” yorumu dikkatlerden kaçmadı.

“O DÖNEMDE MODAYDI”

Takipçilerinin görüşlerine kayıtsız kalmayan ünlü isim, “Hani rock müzisyeni ya, hani 90’lar ya… O zamanlar pantolonu kesip şort yapma hep tarz hareketler. O zaman bir sorsan ‘Nasıl bir tarzım’ var diye nasıl övünür, bak saçlarım da hem kıvırcık hem uzun. Seviliyorsun adam” şeklindeki bir yoruma da “Evet, o dönem modaydı” yanıtını verdi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir