Hande Erçel: Her şeyi kendim başardım

Hande Erçel sahip olduğu her şeyi çok çalışarak ve mücadele ederek kazandığını söyledi. Erçel “Her şeyi kendi başıma elde ettim. En zorlandığım günlerde bile vazgeçmek gibi bir lüksüm olmadı. Bazen ben de tükenmiş ve kırılmış oluyorum. Öyle zamanlarda güçlü duramıyorum. Sonrasında şükrettiğim konulara tutunarak tekrar güç bulmaya gayret ediyorum” dedi. İşte Erçel’in açıklamaları…

Hande Erçel: Her şeyi kendim başardım

Hande Erçel, Marie Claire dergisine röportaj verdi. Oyuncu, “Sıradan bir hayat yaşıyorum. Gündelik yaşamım olağan ve huzurlu. Hatta hayal bile edemeyeceğiniz kadar sakin ve dingin.”

“Ailem, dostlarım, köpeklerimle yaptığım rutinler beni mutlu ediyor. Tabii ki popülerliğin getirdiği kısıtlamalar var. Bazı zamanlar ben de tükenmiş ve kırılmış oluyorum” dedi ve ekledi…

“Sahip olduğum her şeyi çok çalışarak kendim elde ettim. Vazgeçmek gibi bir lüksüm olmadı. Gücümü çalışmaktan aldım.”

İşte Hande Erçel’in açıklamaları: Sosyal medya kontrolsüz bir güç. Geldiği noktayı sağlıklı bulmuyorum. Duygularımı dışa vurmanın en güzel yolu resim yapmak. Çizerken her şeyi unutuyorum.

Senaryosu içime sinen her rolde oynayabilirim. O konuda sınırlarım pek yok. En büyük rol modelim annem. Hayatımın her aşamasında, başıma gelen her durumda onun dik duruşunu, özgür ruhunu, hiç kaybetmediği neşesini örnek alıyorum.

Moda insanı değilim. Aram yok. Markaya önem vermem. Dikkatli tüketirim.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir