Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga ettiler: Sen ne yapmaya çalışıyorsun?

Bir magazin programında sunuculuk yapan partnerler Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik’in canlı yayında tartışması herkesi şoke etti. İkili, birbirine sert sözler sarf etti.

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga ettiler: Sen ne yapmaya çalışıyorsun?

Bir magazin programında sunuculuk yapan partnerler Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik’in canlı yayında tartışması herkesi şoke etti. İkili, birbirine sert sözler sarf etti.

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik, canlı yayında kavga etti.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz hakkında konuşulurken konu daha da açılınca “Biz burada Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’yı konuşurken Hasan Can nereden çıktı?” diyen Sarıoğlu’na Çevik, çok sinirlendi.

Çevik, “Hande sen ne yapmaya çalışıyorsun? Sen şimdi neye alındın?” diyen Yağmur Çevik, Hande Sarıoğlu’na bağırarak, her zaman bu tavrı sergilediğini söyledi.

Konunun Hasan Can’a gelmesinin ne alakası olduğunu sorgulayan Sarıoğlu ise alınganlık yaptığını söyledi.

Çevik’in “Magazin bilmiyorsun bırak. Magazin içinde magazin yapılır. Biraz magazin izle sen. Magazin bilmiyorum de bırak Arto ile ben konuşayım” sözlerine ise Sarıoğlu şu yanıtı verdi:

“Kahveni iç. Neden sinirleniyorsun, kahveni iç.” diyerek elindeki fincanı Yağmur Çevik’e gösteren Hande Sarıoğlu, “Sensin sensin. En çok sensin. ” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir