Hani kaymakamı ve belediye başkanından normalleşme ziyaretleri

Diyarbakır’ın Hani İlçesi kaymakamı Abdullah Yüksel ve Belediye Başkanı İbrahim Lale, normalle sürecine geçiş kapsamında esnafı ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.

Hani kaymakamı ve belediye başkanından normalleşme ziyaretleri

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde pandemi süreci sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi normal hayata dönme aşamalı olarak sürüyor.

Uzun süren yasaklardan sonra normal hayata dönülen ilçede İlçe kaymakamı Abdullah Yüksel ve Belediye başkanı İbrahim Lale ilçedeki esnafları ziyaret ederek yeni süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında esnafın ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen ilçe kaymakamı bölgede tek el yapımı palan üreticisi esnaf Cahit Topal’ı ziyaret ederek bu zanaat hakkında detaylı bilgi aldı.

Çarşı ziyaretinden sonra Kaymakam Yüksel; “Normalleşme süreciyle birlikte esnaf ve vatandaşlarımızla daha sık bir araya gelip ilçemiz için neler yapabilirizin muhasebesini yapacağız. Belediye başkanımızla birlikte ilçemizin inanç ve doğa turizmi açısından yakaladığı olumlu havayı fırsata çevirip Hani’yi bir çekim merkezi yapma hayalimizi inşallah hep birlikte başaracağız” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir