Harput Holding, Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı

Harput Holding, dünyada 15 bine yakın kuruluşun deneyimlediği EFQM Modeli’ni kurumsal yönetim sisteminin yapı taşı olarak hayata geçirmek için “Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi”ne imza attı.

Harput Holding, Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı

Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek kendini sürekli yenileyen ve kurumsal yönetim standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Harput Holding, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa şubesi ile “Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi”ni imzalandı.

Tekstil, gıda, turizm, kimya ve inşaat sektörlerindeki yatırımlarıyla ön plana çıkan Harput Holding; değişimi yönetme ve performanslarını iyileştirme konusunda KalDer üyelerini destekleyen “EFQM Modeli“ni hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Kinteks fabrika binasında gerçekleştirilen imza törenine, Harput Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Etkeser, Kalder Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ürkmez, KalDer Bursa Genel Sektereri Ayhan Kurkut ile Harput Holding ve KalDer yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Harput Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Etkeser, Türkiye Kalite Derneği’nin, çağdaş kalite felsefesinin ülkede yaygınlaşması bayrağını yıllardır başarıyla taşıdığını belirtti.

 

Güçlü ülke ekonomisinin ve aydınlık geleceğin inşasında, Ulusal Kalite Hareketi’ne imza atan kuruluşların ve kamu kurumlarının katkısının göğüslerini kabarttığını anlatan Etkeser, şunları kaydetti:

“Bu güzide kurumumuzun kıymetli üyeleri arasında yerimizi almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bir dünya markası olma yolunda, kurumsal mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme ve 360 Derece Harput Kurumsal Yönetim Sistemi’mizin yapı taşı olarak yaşama geçirme konusunda kararlıyız. Bugün imzaladığımız bildirgeyle uzun yıllar sürecek bir yolculuğun ilk adımlarını atmanın heyecanı içindeyiz.”

Kalder Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ürkmez ise yaptığı konuşmada, Harput Holding’in Bursa’nın önemli bir değeri olduğunu vurguladı.

Harput Holding’in kurumsallık konusunda önemli adımlar attığını ve iyi bir konuma geldiğini belirten Ürkmez, şöyle konuştu:

“Başladığımız bu yolculuğun bir kurum için son derece önemli olduğuna inanıyorum. Çünkü yapmakta olduğumuz bütün bu dönüşüm çalışmalarının çerçevesini oluşturacak bir yolculuğa başlıyoruz. Ben, bu yolda liderlik gösterdiği için öncelikle Harput Holding üst yönetimi ve tüm Harput çalışanlarını tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Çağdaş kalite felsefesi konusunda öncü olan kuruluşlardan EFQM’in geliştirdiği bu model dünyada 15 bine yakın, Türkiye’de de 1500’e yakın kuruluşun deneyimlediği çok başarılı bir model. Bundan Harput Holding’in en iyi şekilde yararlanacağına inanıyorum.”

 Konuşmaların ardından Harput Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Etkeser ve Kalder Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ürkmez “Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi”ni imzaladı.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir