Havva Öztel reklam tekliflerine göz kırptı

Katıldığı bir yarışmayla 14 yaşında ismini duyuran Aleyna Tilki, O Sen Olsan Bari ve Cevapsız Çınlama şarkılarıyla meşhur oldu. Son zamanda özel hayatıyla gündeme gelen Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel yeni projesi hakkında ipucu verdi.

Havva Öztel reklam tekliflerine göz kırptı

Genç yaşta popüler olan Aleyna Tilki, bir süre İngiltere’de müzik eğitimi aldı.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye dönen Aleyna Tilki geçen hafta iş insanı Haldun Demirhisar ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Aleyna Tilki’nin hayranları bu görüşmeyi merak ederken, Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel konuyla ilgili, “Haldun Bey kızımın 4 yıllık arkadaşı. Resimler yaparak atölyesinde kafasını dağıtır” dedi.

Şimdi ise Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla yeni projelere başlayabileceğinin sinyalini verdi.

Havva Öztel en az kızı kadar popüler bir isim. Sosyal medyada sayfasından yaptığı iddialı paylaşımlarla sıklıkla gündeme gelen Havva Öztel takipçilerinin kendisine sorduğu soruların bazılarını yanıtladı.

Havva Öztel “Dizi oyuncularından daha güzelsin. Teklif alıyor musun?” sorusuna yanıt verdi.

Havva Öztel bu soruya verdiği yanıtta “Tabii ki teklifler geliyor ama bu sektör benim çok tercih ettiğim bir sektör değil düşünmüyorum ama reklamlarda beni görebilirsiniz. Annelik duruşuma zarar vermeyecek şekilde görebilirsiniz” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir