Hülya Avşar: O erkekler bana göre değil!

Hülya Avşar, önceki akşam Tarabya’da bir balıkçıdaydı. Gazetecilerin “Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?” sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.

Hülya Avşar: O erkekler bana göre değil!

Son olarak ‘Masumiyet’ dizisinde rol alan, şarkıcılık kariyerine devam eden Hülya Avşar, Tarabya’da yemek yediği mekan çıkışında neşeli haliyle dikkat çekerken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin “Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?” sorusuna ünlü oyuncu, “Benim için her şey kısmet. İstiyor muyum bilmiyorum, çok mutluyum. Dil, din, ırk fark etmez heyecanlandırması yeter” karşılığını verdi.

Sanatçı, “3-5 yaş fark olur ama çok fazla küçük biriyle olunca ileride üzüntü yaratır. İleride kıskançlıklar başlar, ben kıskanırım yani. Bu aralar bana aşk hayatımı çok soruyorsunuz. İleride başıma bir iş açarsam sizi gebertirim” diyerek, muhabirlere takılmayı da ihmal etmedi.

14 Şubat’ta “Sevgililer Günü Golf Turnuvası” notu ile eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun fotoğrafını paylaştığı hatırlatılan ünlü oyuncu, “Benim o kadar çok sevgilim var ki… Gerçekten bütün gün sevgililerimle paylaşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım. O kadar çok sevgilim var ki harem kurdum” diyerek, kahkaha attı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir