Hülya Avşar: Oynamaya değen karakteri canlandırırım

Hülya Avşar, önceki gün Sarıyer’de objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayak üstü muhabbet eden Hülya Avşar, kariyeriyle alakalı merak edilenleri yanıtladı.

Hülya Avşar: Oynamaya değen karakteri canlandırırım

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık takipçileriyle iletişim kurmayı ihmal etmeyen Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy’de kameralara yansıdı.

Kendisi için yazılan sitcom senaryo Avşar kızına hatırlatılınca,” Çok istiyorum ama henüz ilerleyemedik” dedi.

Beraber rol almak istediğiniz bir komedyen var mı? sorularına,” Yok” cevabını veren Avşar,” Sadece bu aralar oyunculuk krizim tutmaya başladı. Çok kıskanıyorum projeleri. Bir sürü güzel işler yapıyorlar ama isim vermeyeceğim. Ben dizi takip etmiyorum onu söyleyeyim. Sinema filmi başlayıp biten şeyleri seviyorum. Bizim yapımcılarımız çok başarılı son zamanlarda” dedi.

Takvim’in haberine göre; Seri katil oynamak ister misiniz sorusuna,” Evet ama onun çok iyi yazılması lazım” diyen Hülya Avşar’a oyuncu her rolü oynamalı mı? sorusuna,” Eğer ki o rol oynamaya değiyorsa o filmin içerisinde tabi ki yani” dedi.

Lezbiyen bir karakter gelse oynayabileceğini söyleyen Avşar,” Hiç düşünmedim açıkçası ama eğer ki iyi bir yönetmense ve olayı pornografi hale döndüremeyecekse, günümüzde yaşayan insan olduğu için bu şekilde niye oynamayayım” dedi.

Kadir İnanır’ın bir dizi için etek giydiği hatırlatılan Hülya Avşar,” Bakın o değiyordu mesela. Hatta o eteği giymesi ağlattı bizi. Böyle olursa tabi ki oynanmalı. Bazen de o kadar ucuzlatıyorlar ki işleri, dediğim gibi yönetmende çok önemli, yönetmen bir süre sonra sapıtıyorsa oynadığın rol ucuzluyor. O zamanda kalk kalkabilirsen altından” diye cevapladı.

14 Şubat sevgililer günü hatırlatılan Hülya Avşar,” Yıllardır hatırlatıyorsunuz da, sevgililer günü diye illaki erkek mi olması lazım? Kardeşin olacak, ablan olacak, ailenden biri olacak yan çizersin ya böyle. En son ne zaman kutladığımı hatırlamıyorum. Bizden geçti. Ben hayatımdan memnunum. Yaşadıklarıma sayıyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir