IBIA EXPO Fuarı kapılarını açıyor

Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, 300’ün üzerinde lider firma ve üreticinin katılımıyla 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. IBIA EXPO, hedef alıcı ülkelerden ağırlanacak binlerce ziyaretçisiyle sektör profesyonellerini buluşturacak.

IBIA EXPO Fuarı kapılarını açıyor

BİFAŞ Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin yatak komponentleri ile teknolojileri konusunda tek fuarı olan IBIA EXPO’da, yatak yüzü kumaşı, kulp, hareketli mekanizma, nonwoven kumaş, elyaf, yatak tut­kalı, paket yay, sünger, ambalaj ürünler, yatak fermuarı, yatak kılıfı, ev tekstili, yor­gan, yastık, yatak üretim hatları, yatak am­balaj makineleri, yorgan makineleri, yay dizgi makineleri, otomatik tutkal hattı, hot­melt tabancaları, yatak kapsülleri, yatak eti­ketleri başta olmak üzere binlerce inovatif ürün ve teknolojiler görücüye çıkacak.

25 BİNE YAKIN ZİYARETÇİ 

IBIA Expo ile il­gili açıklamalarda bu­lunan Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA) ve Elektroteks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler, fuara 100 ülkeden 25 bine yakın zi­yaretçi beklediklerini söyledi. Fuarın, yatak yan sanayi, makine ve ekipmanları profesyonellerini bir araya geti­ren bir ticaret fuarı olmasının yanı sıra en son teknolojilerin ve inovatif ürünlerin sergi­leneceği önemli bir ihracat platformu olma özelliği taşıyacağını da aktaran Güler, “IBIA Expo ile üyelerimiz mevcut müşterileri ile birlikte sektörde birçok yeni yatak üreticileriyle B2B yeni ticari ilişkiler kurarak, sektörün dina­mizmine, heyecan ve sinerji katacaklar” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir