İkinci tur için ne demişti? İşte Sinan Oğan’ın Norm Haber’deki açıklamaları…

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, Gündem Özel’de Furkan Kahraman’ın sorularını yanıtlamış, söz konusu program büyük yankı uyandırmıştı. Oğan’ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklaması sonrası, Norm Haber’deki sözleri bir kez daha gündeme geldi.

İkinci tur için ne demişti? İşte Sinan Oğan’ın Norm Haber’deki açıklamaları…

Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Turu’nda Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan, Norm Haber’de katıldığı ‘Gündem Özel’ programında ikinci tura ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

‘HER İKİSİNİN DE SIRTINDA KAMBURU VAR’ DEMİŞTİ

“Seçim ikinci tura kalacak ve seçim ikinci tura kaldığında inşallah ikinci tura kalamayan adayın hangisi bizi destekleyecek, biz onun üzerinde çalışıyoruz. Umut ediyorum ki daha demokratik bir anlayışa sahip olan rakibimiz ikinci tura kalsın ama fark etmiyor. İkinci tura Sayın Kılıçdaroğlu da kalsa, Sayın Erdoğan da kalsa; her ikisinin de sırtında kamburu var. Birinde HDP kamburu var, birinde Hüda Par kamburu var.”

Oğan, Furkan Kahraman’ın ‘Siz kalamazsınız?..’ sorusu sonrası ise şöyle konuşmuştu:

“Siyaset öyle olsaydı böyle olurdu, böyle olsaydı şöyle olurdu diyerek yapılmaz. Siyaset inanarak yapılır. Biz kalacağımıza inanıyoruz. Ve biz ikinci tura kaldığımız takdirde rakiplerimizden çok daha şanslı olacağımızı düşünüyoruz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir