İkisi de kendi sütü, ikisi de farklı renkte

Yeni anne Jo Johnson Overby, pompalama seansı sırasında pembe renkli süt ürettiğinde duruma anlam veremediğini ve şaşırdığını söyledi. TikTok’ta yaşadığı deneyimi paylaşan anne, “Kimse bana bebeğimi emzirirken sütümün çeşitli renklerde geleceğini söylemedi” notunu ekledi.

İkisi de kendi sütü, ikisi de farklı renkte

Yeni anne olan Jo Johnson Overby isimli bir kadın TikTok’te emzirme sürecine dair kendisini şaşırtan bir durumdan söz etti. Sütünü sağdığı iki poşetin birbirinden farklı renklerde olmasına şaşırdığını ve kendisiyle benzer durumları yaşayanlara ilham olmak istediğini dile getiren Overby, bir eline normal renkli bir süt torbasını diğer eline ise pembe renkli bir süt torbasını aldı.

1

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında kendisine ait olan iki farklı renkteki süt torbalarını gösteren Overby, “Ek A: Bu beklediğini renk değil mi? Ek B: Peki neden pembe? Bu kan. Bebek yine de içebilir. Yani bunu yapıp yapmamak size kalmış.” dedi.

kapak1

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi yorum yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “TikTok beni herkesten daha fazla eğitiyor, bu nedenle kadın kadına bu içerik için teşekkür ederim” yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Küçük vampirlere birer birer şişe yetiştiriyorum” yorumunu yaptı.

kapak2

Sağlık uzmanları , pembe tonu görmek rahatsız edici olsa da, kanlı/pembe anne sütünün bebeğinizi beslemenin gerçekten güvenli olduğunu söylüyor. Anne sütünüzdeki az miktardaki kan zararlı olmadığı gibi bebeğinizi veya sütünüzü etkilemez. Ancak daha önemli miktarlar sütünüzün tadını değiştirebilir

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir