İletişim Başkanı Altun’dan Mescid-i Aksa’daki saldırıya kınama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İsrail’in Mescid-i Aksa’ya mübarek Ramazan ayında gerçekleştirdiği saldırıları, Müslüman kardeşlerimize yönelik şiddeti ve yasaklamaları kınıyorum. Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin haklarını korumak için çalışmaya, her alanda onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İletişim Başkanı Altun’dan Mescid-i Aksa’daki saldırıya kınama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’da bulunan Filistinlilere gerçekleştirdiği saldırılara ve Müslümanlara uyguladığı şiddete tepki gösterdi. Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İsrail’in Mescid-i Aksa’ya mübarek Ramazan ayında gerçekleştirdiği saldırıları, Müslüman kardeşlerimize yönelik şiddeti ve yasaklamaları kınıyorum. Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin haklarını korumak için çalışmaya, her alanda onların yanında olmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir